Valentine’s Day Vin., Sâm. & Dum. 13-14-15 Feb.

Valentine's Day
Valentine’s Day Vineri, Sâmbătă & Duminică 13-14-15 Februarie 2021

Valentine’s Day este o zi specială cu trandafiri roșii și cutii de ciocolată, prin urmare alăturați-vă în Templul lui Eros la cel mai senzual, sexy și plin de erotism eveniment al anului.
Iubirea este cel mai frumos și sublim sentiment care există în univers, care dă sens vieții și îi fac pe oameni să-și împlinească visele și să fie mai buni.
Cu această ocazie, dedicăm acest weekend în totalitate iubitorilor și celor care au pus dragostea și pasiunea în centrul vieții lor…Prin urmare, invităm toate cuplurile îndrăgostite să sărbătorim Valentine’s Day această zi specială cu alți îndrăgostiți, într-un mediu în care comunicarea despre nevoile tale sexuale nu este doar justificată, ci încurajată.
Valentine’s Day care se sărbătorește în fiecare an este o zi magică plină de dragoste și cu o dorință de neimaginat de a-ți îndeplini capriciile erotice deoarece nu există un sentiment mai pur și mai nobil în lume.
Dacă doriți să faceți un Valentine’s Day mai erotic, creativ și mai interesant în acest an, discutați cu partenerul dvs. despre jocul swingers și vino la Eros Park Swingers Club București și distrează-te ca și când te-ai juca în propriul dormitor, aceste experiențe vă vor asigura că Valentine’s Day nu este doar de neuitat, ci și o experiență puternică de legătură în relația de cuplu.❤❤❤
Vor fi trei nopți cu partenerul tău alaturi de alții într-un joc sexy, o distracție concepută pentru ca toate cuplurile îndragostite să-și descopere fanteziile sexuale de care sunt pasionați amândoi.❤❤❤
Vino la Eros Swingers Club unde vei cunoaște oameni minunați cu care te poți distra! Este tot ce aveți nevoie, o schimbare de decor pentru a diversifica starea de spirit.
Codul de îmbrăcăminte Doamne: recomandăm îmbrăcăminte de culoare roșie și tocuri înalte, accesoriile speciale sunt binevenite (cât se poate de sexy)❤❤❤
Cod de îmbrăcăminte Bărbați: cămașă cu mâneci lungi, pantaloni corespunzători.

CARNIVAL SWING PARTY 26-27-28 Februarie
GANG BANG STYLE Vin., Sâm. & Dum. 8-9-10 Ianuarie 2021