Swingers Style in the Club Vin., Sâm. & Dum.13-14-15 Dec.

Vineri, sâmbătă și duminică la Eros Park Club Swingers București „Swingers STYLE in the CLUB”
În fiecare sfârșit de săptămână ne place să-i implicăm pe membrii noștri (Cupluri, Doamne și domni) într-un mediu rafinat și particular, bazat pe un stil de abordare și comportament diferit.

Clubul nostru este un loc în care, pe lângă relaxarea în sala de cinema cu proiecția de filme Hard pentru a tachina pasiunea, dansul și provocarea, te poți întâlni pentru a socializa. De fapt, dispunerea locației permite diferite spații în care: cei care se întâlnesc și vor să socializeze pentru a se cunoaște, nu sunt deranjați de muzica propusă de cei cărora le place să danseze în zona discotecii, în timp cei care se joacă în zonele private nu vor fi niciodată deranjați. Să zicem că este un stil ceva mai european, în care Clubul este interpretat ca un loc în care vă cunoașteți, discutați în timp ce beți o băutură și vă puteți bucura de bufeturi, distrați-vă cu Disco Music și, dacă doriți, jucati-vă și lăsati-vă în deplină libertate pentru a vă simți pe voi însuși.
Suntem încântați să vedem că tot mai multe cupluri, single-uri cu vârsta sub 30 de ani participă la evenimentele din Eros Park Swing Club București, ceea ce ne face mândri și înseamnă că putem crea distracție pentru toate categoriile de vârstă.
COD Vestimentar pentru aceste trei seri:
Elegant, Casual pentru el, Sexy, elegantă pentru ea.

” I LOVE MILF ”…Miercuri & Joi 11-12 Decembrie ORA 22:00
Sweet Sensations Vineri, Sâmbătă & Duminică 6-7-8 Dec.