Swingers at Eros Club Vin., Sâm. & Dum. 15-16-17 Noiembrie

Ce este un Swingul, Swinging sau Swingers? cunoscut și sub denumirea de schimb de parteneri sau stil de viață swing sau swingers, constă într-o practică bine pusă la punct, swingul are loc când un cuplu se implică în relații sexuale cu un alt cuplu, cu mai multe cupluri sau persoane singure în scop recreațional sau pentru interacționare socială.
În practică, propoziția explică deja cum este un fel de joc sau un acord între cupluri
sau persoane singure, în care pentru timpul convenit, de obicei o seară, îți împrumuți partenerul unui alt cuplu sau persoane singure și invers.
Schimbul de cupluri a fost întotdeauna una dintre activitățile preferate
ale persoanelor care frecventeaza Eros Park Club Swingers din București, care vin la noi pentru a întâlni alte cupluri sau alte persoane singure.

Swingul mai este denumit „joacă”, iar persoanele implicate „parteneri de joacă”.
Cei care practică acest joc o perioadă lungă de timp îl definesc ca fiind ceva extrem de erotic și distractiv în același timp, în care în deplină armonie și colaborare, pentru o seară decideți să vă schimbați partenerii.
Cel mai important lucru pentru cei care doresc să înceapă un schimb de cuplu este să aibă întotdeauna respect și bunătate cu noul partener; în plus, chiar dacă la început pare un lucru ciudat, este esențial să știi că cei care participă au același interes ca al tău să te distrezi fără să te simți în dificultate și să te joci cu propriile reguli.
Așa că amintiți-vă că Eros Park Club Swingers București găzduește multe persoane care practică deja acest joc și că vom oferi toată prietenia și amabilitatea care ne determină să vă punem la dispoziție.

Vă așteptăm … și amintiți-vă că la noi doar cupluri reale, clienți selectați și o componentă internațională puternică, cu cât veți fi mai mulți, veți avea  mai multe confruntări!!
Ce mai așteptați? Sunați-ne !!!

Glory Hole INCOGNITO Joi 21 Noiembrie ORA 22:00
TRIO Game Miercuri & Joi 13-14 Noiembrie ORA 22:00