Start of swingers events in 2020 Miercuri & Joi 1-2 Ianuarie ORA 22:00

Orice eveniment swingers poți să-l creezi sau să-l găsești la Eros Park Club Swingers din București, deoarece ne preocupă să creăm un mediu pașnic și primitor, în care toată lumea să se simtă ca acasă, liberă de a fi ei înșiși!
Celebrele noastre petreceri pe care le organizăm de aproximativ 5 ani se prezintă cu toate ingredientele esențiale pentru a petrece seri distractive pline de adrenalină, pasiune, discreție.
Nu există nicio diferență între cei care tocmai s-au apropiat de această lume a swingului pentru a descoperi și de a experimenta orizonturi noi și cei care au frecventat-o ​​de mai mult timp: veți fi bineveniți cu toții!
Vă vom oferi maximul nostru angajament de a vă face să vă simțiți imediat în largul dvs., astfel încât visele și fanteziile dvs. să devină realitate.
Ca întotdeauna, la dispoziția dvs. va exista orice tip de structură și spațiu pentru a vă satisface fanteziile: totul în confidențialitate și garanție absolută.
Confidențialitatea, discreția, respectul pentru femei și educația bună sunt condițiile esențiale pe care membrii noștri trebuie să le ia în considerare.
Eros Park este un CLUB SWING în care clasa, eleganța, senzualitatea, intriga, pasiunea, creativitatea, distracția, noutatea, complicitatea, respectul și profesionalismul sunt cuvintele noastre cheie care au făcut mereu evenimentele noastre speciale …

Vă așteptam cu drag la evenimentele noastre din 2020 !!!

PROVOCATIVE Games in the CAGE Vineri, Sâmbătă & Duminică 3-4-5 Ianuarie ORA 22:00
Eros New Year's 2020 Eve Swingers Bucharest 31/12