Eros Park Club Swingers din București este un loc în care respectul este cuvântul care ghidează toate interacțiunile.

Ne dorim ca fiecare persoană să se simtă în siguranță și liberă să își exprime emoțiile. Libertatea nu înseamnă însă „a fi capabil să faci ceea ce îți dorești”, ci a înțelege unde se termină propriul cuiva și cel al altora. Clubul nostru este un loc pentru întâlnire și plăcere, un loc pentru experimentare și eliberare de inhibiții.

Ne dorim ca toată lumea să se simtă confortabil în interiorul clubului, de aceea avem sfaturi scrise pentru cei care se apropie de această lume interesantă.

– Ne pasă că nimeni, în vreun fel, nu trebuie să se simtă constrâns sau forțat să interacționeze obligatoriu. Acest lucru necesită o atenție specială față de ceilalți, limbajul corpului și tonul vorbirii. A te înțelege și a intui răspunsul nu este dificil, ai nevoie doar de atenție, instinct … și Eros.

– Cere întotdeauna permisiunea. Nu sunteți cu nimic dator acestui club: în interior veți găsi oameni, care vor fi acolo din cele mai variate motive (cei care caută transgresie, cei din curiozitate …) și fiecare motivație, precum și fiecare răspuns, trebuie respectate.

– Crearea unei atmosfere senine de încredere reciprocă, atât cu single-uri, cât și cu cupluri, va fi cu siguranță un început excelent pentru experiența ta.

– Este esențial să aveți grijă de igiena personală; de fapt, este amintit că este un loc comun și public, unde spațiile și situațiile necesită o atenție excepțională.

– Respectă cuplul ca atare și acordă o atenție echitabilă ambelor componente. Nu insistați niciodată dacă observați o disidență din partea lor.

– Evitați comentariile vulgare ieșite din comun. Educația este esențială și întotdeauna bine văzută în ochii oamenilor. O apreciere politicoasă va fi cu siguranță mai apreciată.

– Nu introduceți camere video, aparate foto și telefoane mobile. Suntem într-un loc de plăcere și nu într-un studio video. Bucurați-vă de senzațiile frumoase în momentul în care le experimentați.

– Ceea ce vrem să vă spunem este: respectați și veți fi respectați. Educația este ingredientul fundamental pentru a crea atmosfera potrivită pentru succesul serii.


Orice persoană singură, sau cuplu, care se comportă inadecvat sau lipsit de respect față de ceilalți, va fi înlăturat.

Pentru cei care inca nu au decis in ce mod sa petreaca o seara cu puternice emotii erotice, cu petreceri swingers intrigante si transgresive,
Eros Park Swingers Club din Bucuresti este solutia ideala.

PENTRU VOI CATEVA SFATURI DESPRE CUM FUNCTIONEAZA UN CLUB SWINGERS…

Aduceti-va intotdeauna aminte: Club Swing Bucuresti este locul de intalniri pentru cupluri, doamne singure si barbati singuri care intentioneaza sa se joace in manierele cele mai diverse: in grup, schimb de parteneri, eschibitionisti etc.

Persoanele singure sunt de obicei acceptate, dar acestea trebuie sa aiba un comportament civilizat si adecvat in orice situatie care se creeaza.

Un sfat foarte bun ar fi acela de a va comporta normal, ca si cum v-ati afla intr-o discoteca sau intr-un alt local, de aceea va trebuie umor, sa dansati, iar cu cine apreciaza prezenta Dvs., imprieteniti-va.

Intrati in atmosfera din club, iar daca se creeaza atmosfera potrivita intre cupluri/ persoane, o sa fie sigur interesat/a si o sa va faca sa intelegeti ca trebuie sa continuati sa va cunoasteti.

Si imbracamintea are rolul ei, este recomandat ca domnii sa fie imbracati elegant, iar doamnele ar trebui sa fie sexy, misterioase, feminine etc…

Un comportament educat, discret si rezervat ofera o posibilitate mai mare de a crea raporturi de prietenie cu ceilalti participanti.

Clubul ramane un loc cu scopuri bine definite, de aceea nu ramaneti deziluzionati cautand partenerul de viata printre participanti.

Cand va imprieteniti, primele dati este recomandat sa nu aveti incredere totala, de aceea, va recomandam sa nu lasati date personale, adrese, nr. de telefon etc. (aspect interzis si prin regulamentul clubului).

In interiorul clubului se intampla de toate, sunteti liberi sa propuneti sau sa refuzati si sa fiti refuzat, de aceea, nu este obligatoriu sa aveti raporturi sexuale numai prin simplul fapt ca faceti parte din club.

Nu este permis sa atingeti corpul doamnelor, atata timp cat comportamentul ei in complicitate cu al partenerului nu va este autorizat. Atata timp cat cuplul nu este de acord, sunteti rugati sa va indepartati fara alte comentarii, (cateodata pot fi mici neintelegeri), este mai bine ca refuzul sa fie exprimat de EA (NU multumesc) si de obicei, cel in cauza se retrage fara a mai deranja ulterior.

In cazul in care exista locuri intime, separate doar printr-o simpla draperie, va sfatuim sa nu deschideti draperiile inchise, (daca sunt, exista un motiv!!!). In Club este fundamentala intimitatea (Privacy).

Ca si acasa la voi, aveti grija sa lasati baile curate si toate celelalte spatii. Daca gasiti ceva in dezordine, va rugam sa avertizati conducerea.

Daca cumva sunt cupluri care lasa usa deschisa cand se “joaca” cu persoane singure, celelalte persoane (cupluri si persoane singure) pot intra in camera numai daca doresc sa participe la”joc” …

Eros Park Swinger Club București este un loc elegant și rafinat pentru cupluri, doamne singure și domni singuri.
Club pentru adulți care îți satisface dorințele erotice!