Sexy & Hot Seduction Vineri & Sâmbătă 14-15 Iunie

Două seri SEXY & HOT pentru cei care iubesc să fie seduși și să seducă:
Întotdeauna vrei să fii sedus și să seduci. Probabil din acest motiv s-au născut cluburile SWINGERS, o evoluție mai senzuală a barurilor și a cluburilor de noapte pentru a trăi o experiență în numele seducției. Cluburile de noapte s-au răspândit încă de la începutul anilor 1950 și, în ciuda faptului că a trecut mult timp, cu siguranță nu se poate spune că și-au pierdut farmecul.
Ați dorit întotdeauna o seară transgresivă și strălucitoare, o seară explozivă, o seară care merge de la culori obișnuite la culori mai puternice? Eros Park Club Swingers București este locul potrivit pentru tine!

Să aflăm împreună tot ce poate oferi Eros Park Swingers Club, este un loc în care cuvintele noastre de bază sunt: clasa, eleganța, senzualitatea, intriga, pasiunea, creativitatea, distracția, noutatea, complicitatea, respectul și profesionalismul … care ne-au făcut întotdeauna evenimentele speciale și ne-au facut încântați să vedem că tot mai multe cupluri, doamne singure și domni singuri cu vârsta sub 30 de ani vin la Eros Park Club Swing București, ceea ce ne face mândri și înseamnă că putem crea distracție pentru toate categoriile de vârstă.
DRESS CODE:
– Pentru EL: casual curat.
– Pentru EA: Rochițele sexy sunt binevenite.
– Clubul este dotat cu spațiu pentru schimbarea hainelor și dulapuri de securitate.

Meet, Flirt & Eros Duminică 16 Iunie ORA 22:00
Xtreme SWING Miercuri & Joi 12-13 Iunie ORA 22:00