Sensual Side at EROS Vineri, Sâmbătă & Duminică 7-8-9 Feb.

De mai bine de 4 ani de activitate, clubul nostru swingers Eros a fost prezent în capitală pentru a vă face serile de neuitat. Eros Park Club Swingers București este o structură de joc exclusivă și originală, ideală pentru a petrece seri de neuitat, provocative și distractive, departe de monotonie și stresul zilnic, este regatul tuturor celor care doresc să experimenteze erotismul și să-și exprime senzualitatea fără a stabili limite.
Fiind un club selectiv și clientelă multi-etnică, Eros Park Club Swingers București are onoarea și mândria de a fi frecventat de oameni din întreaga lume.
Clubul swing este locul perfect de întâlnire pentru oameni eleganți, pentru oricine iubește să socializeze și să-și facă cunoscută intimitatea celorlalți, Eros a susținut întotdeauna libertatea deplină a individului de a-și exprima sentimentele fără ipocrizie.
În plus, Eros Park Club Swing București are un bar, cu acces gratuit pentru membrii noștri și are la dispoziție exclusiv un personal discret, dar mereu disponibil, mereu atent la realizarea unei selecții de asociere, pentru a vă prezenta oameni de țintă internațională care vor să se distreze la fel ca tine, urmând în același timp cele mai înalte standarde de educație și respect.
Eros Park Swingers Club București este deschis de miercuri până duminică, de la ora 22.00, pentru cupluri, doamne single și domni single, cu vârsta peste 18 ani.
În mediul nostru cald, primitor și rafinat, vă puteți satisface fanteziile erotice.
Ne puteți găsi în București, ușor de ajuns.

Delirium or Nothing Miercuri & Joi 12-13 Februarie ORA 22:00
Gang Bang STORY Miercuri & Joi 5-6 Februarie