RED CHRISTMAS WEEKEND – LUXURY PARTY !!! Vineri,Sambata & Duminica 22-23-24 Decembrie ORA:22.00

Este întotdeauna petrecerea noastră care deschide și anticipează sezonul de sărbători. Ca o tradiție, a fost întotdeauna cel mai jucăuș și mai HARD joc. Într-o locație exclusivă privată, într-o atmosferă incalzita de paharele de vin și prosecco, vom crea o noapte voluptoasă de erotism și sex.
O distracție fantastică în Eros Park Swingers Club din București … vă va face să vă bucurați și să petreceți o seară în cea mai mare măsură fără griji! Toate acestea sunt servite de o întâmpinare fantastică pe care o aveți întotdeauna de catre întregul personal al Eros Park Swingers Club.
Craciunul este cea mai mare traditie a anului si de aceea nu ratati … CHRISTMAS PARTY !!!
Cozonac, pandoro și o mie de bule sunt ideale pentru sărbătorirea și schimbul de dorințe de Crăciun.  Va asteptam incepand cu ora 22:00 si pana la 05:00 cu BAR & BUFFE GRATUIT !!!
DRESSCODE: Codul de îmbrăcăminte recomandat pentru această seară: doamnele vor purta incaltaminte cu tocuri amețitor de inalte, rochii sexy roșii, aurii sau negre cu accesorii strălucitoare; bărbați în costum de culoare inchisa si cămașă alba. Amintiți-vă că selecția de intrare este întotdeauna în vigoare. Vestimentatia frumoasa este întotdeauna apreciată.
Pentru toți: Caciulita lui Moș Crăciun.  Happy unconventional Christmas !!!

SEX … TOYS & JOYS – Crazy Party Miercuri & Joi 27-28 Decembrie ORA:22.00
SEXxx REVOLUTION Party Miercuri & Joi 20-21 Decembrie ORA:22.00