HAPPY NEW YEAR !!! „REVELION 2018”

In Eros Park Swingers Club din Bucuresti mare petrecere:

“Revelionul Anului Nou 2018”.

Eros Park Swingers Club organizeaza o petrecere rafinata cu cocktail, vinuri bune si o superba cina buffet. Incercam sa satisfacem orice tip de dorinta – sarat, dulce, amar si picant, in orice numar de combinatii magice.

Petreceti ultimile ore ale lui 2017 in compania noastra bucurandu-va de o gustoasa cina si ascultand cea mai buna muzica in singura discoteca erotica din Bucuresti. Daca vreti sa dansati toata noaptea, nu pierdeti “Revelionul Anului Nou 2018”. Puteti fi siguri ca in libertinul si senzualul Swingers Club Eros Park din Bucuresti va asteapta o noapte de distractie.

Usile lui Eros Park se vor deschide la ora 20.30.

Veti avea la dispozitie tot timpul sa va acomodati, sa socializati si sa mancati, dar atentie! la miezul noptii atmosfera va fi asa de electrizanta incat va va scula parul si … iar petrecerea nu se va opri pana in zorii zilei !!!  Veniti in Eros Park Swingers Club pentru o noapte erotica, excitanta, fierbinte … dezlantuiti-va cu toti alungand vechiul an si intampinati-l pe cel nou 2018. 

Deoarece acesta este unul din cele mai mari evenimente din programul de iarna al clubului Eros Park va sfatuim sa rezervati anticipat cu maxim 10 zile. Nu puteti pierde un eveniment ca acesta!

Pentru rezervari si informatii va rugam sa telefonati la nr. 0040726965491 sau sa ne scrieti la adresa de mail: erosparkclubswing@mail.com

Rezervarile se fac pana la data de 31 decembrie. Locuri limitate !!!

TEMTATION & SEX – OPENING PARTY in 2018 Miercuri & Joi 3-4 Ianuarie ORA: 22.00
PRE NYE in Bucharest PARTY !!! Vineri & Sambata 29-30 Decembrie ORA:22.00