Glory Hole INCOGNITO Joi 21 Noiembrie ORA 22:00

Eros Park Club Swingers din București vrea să-ți satisfacă curiozitatea cu privire la ce este Glory Hole … Vorbim despre Glory Hole, faimoasa gaură din perete în care doi oameni se întâlnesc fără să se vadă vreodată. Creat pentru plăcerea erotică, a devenit acum un ritual fierbinte care este foarte apreciat de persoane, single-uri și cupluri, devenind din ce în ce mai mult protagonistul nopților tematice în cluburi swingers din întreaga lume.
Glory Hole este una dintre cele mai interesante și misterioase practici erotice pe care le poți experimenta, dar este și un joc erotic care stimulează emoția, devenind o diversiune picantă pentru cuplurile care doresc să își diversifice viața sexuală. Misterul aprinde fanteziile și nu este nimic mai misterios decât să te joci într-o cameră întunecată, cu pereți perforați și partajați cu străini, fără să ști cine sunt.
Pe scurt, într-un Glory Hole poți satisface atâtea capricii erotice, de la cele mai „inocente” până la cele mai perverse. Trebuie doar să alegeți locul potrivit pentru nevoile dvs., așa că veniți la Eros Park Club Swing București și elibereazăți fantezia imaginabilă, concentrați- vă doar pe senzații … în spatele acțiunii este cineva care dorește să rămână anonim… Cine va fi în spatele peretelui?
Va fi o petrecere swinger unde totul se poate întâmpla, dar, în același timp, respectând limitele și dorințele tuturor participanților, nu uitați că libertatea și respectul sunt întotdeauna în vârful listei noastre de valori.

Nu există nicio diferență între cei care tocmai s-au apropiat de această lume și cei care o vizitează de mai mult timp: sunteți bineveniți!
Seara nu este dedicată exclusiv celor care frecventează de mult timp, este și cei care au dorința de a descoperi și de a experimenta orizonturi noi.
Vă vom oferi angajamentul nostru maxim de a vă face să vă simțiți imediat în largul dvs., astfel încât visele și fanteziile dvs. să devină realitate.
Ca întotdeauna la dispoziția dvs., va exista orice tip de structură și spațiu pentru a vă satisface fanteziile: totul în confidențialitate absolută și garanție pentru confidențialitatea dvs.

"Sugar Night" Vineri, Sâmbătă & Duminică 22-23-24 Noi.
Swingers at Eros Club Vin., Sâm. & Dum. 15-16-17 Noiembrie