EVENIMENTELE SWINGERS in CLUB

EVENIMENTELE SWINGERS
Evenimentele Swingers nu se organizează la întâmplare!
Eros Park Club Swingers București a fost înfințat în anul 2015, este un club libertin de atracție în care calitatea și respectul sunt cuvintele care ghidează toate interacțiunile.
Datorită discreției, igienei, pasiunii și distracției, clubul nostru a început să crească din ce în ce mai mult.
De aproape șase ani, Eros Park organizează evenimente swingers în București, evenimente tematice, exclusive bazate pe atracție și joc de grup.
Gestionăm cu o atenție deosebită evenimentele și întâlnirile dintre swingeri, conceptul nostru bazându-se pe respect, educație și curățenie.

evenimentele swingersDe ce să alegem evenimentele swingers într-un club?
La Clubuile Swingers conceptul de divertisment capătă tonuri diferite și mereu în temă cu dorința dvs. de a elibera complet rutina serilor voastre și care va face ca fiecare moment petrecut poate deveni memorabil și plin de emoții.
Evenimentele swingers în cluburi sunt unice și vă implică complet deoarece este o lume atractivă, intrigantă, captivantă, un loc misterios, unde vă puteți bucura de plăcerile vieții sexuale alături de partenerul/a si alte persoane ca voi.
La evenimentele swingers numarul curiosilor creste, pe de altă parte crește alegerea și posibilitatea de a întâlni oameni interesanți. Participarea pentru prima dată este întotdeauna cea mai dificilă, multe idei în minte, multe îndoieli și teama de a pune întrebări pentru a nu părea un novice.
In cluburile swing la asemenea tip de petreceri poate participa toată lumea, atâta timp cât regulile de îmbrăcăminte și regulile de consimțământ sunt respectate.

Evenimentele SwingersLa evenimentele swingers din cluburi nu este obligatoriu să participați, vă puteți distra doar privindu-i pe ceilalți oameni și acest lucru este ideal și pentru cuplurile exibiziționiste, ca să ne facem o idee, se pot spune cateva lucruri pe care încercam sa le evitam:
1- amestecarea celor care fac un schimb complet cu cei care se joacă ușor
2- nu petreceri „doar cupluri” (doamnele riscă să se plictisească dacă vreun domn prezinta „defecte”)
3- nu petreceri cu mulți domni single intotdeauna numărul acestora este la jumătatea numărului cuplurilor (situația ar putea degenera și ar putea exista probleme)
Participarea la evenimentele swingers înseamnă să te joci cu sexualitatea ta, nu cu frustrările tale iar cel mai important lucru este că în club participarea la joc nu este obligatorie, fiecare își poate satisface plăcerile, fanteziile cum dorește, bineânțeles cu respect reciproc față de peroanele din jur.
Ce părere aveți dacă mai devreme sau mai târziu, ați fi invitat la o petrecere swingers picantă bazată pe multă distracție…?

SWINGERS STILUL DE VIATA LIBERTIN