Evenimente


Meet, Flirt & Eros Duminică 16 Iunie ORA 22:00

Când sâmbăta se termină, dar dorința încă mai rămâne …
Când aveți nevoie de un loc unde să vă întâlniți …
Când, după o plimbare minunată în oraș, decideți să faceți ceva … sau pur și simplu când mai doriți …
Duminica la Eros Park Club Swing București este răspunsul și locul ideal pentru a vă cunoaște unul pe celălalt, pentru a vă dori unii pe alții și pentru a vă da viață pasiunilor voastre.
Ușile lui Eros Park Club Swingers Bucuresti se deschid la ora 22:00, cu muzică și lumini obscure intr-un mediu rafinat, elegant și erotic.
Pentru cel mai bun succes al petrecerii, recomandăm ca toți membrii să respecte codul de îmbrăcăminte:
El: pantaloni și cămașă.
Ea: elegantă, sexy și cu tocuri înalte.


Opening of the Summer Season 2019 Vineri 21 Iunie

Eros Park Club Swingers București, pentru al patrulea an consecutiv deschide sezonul de vară cu petreceri swingers foarte distractive și sexy.
21-22-23 Iunie – Welcome Hot Summer
28-29-30 Iunie – Sexy Summer Life
5-6-7 Iulie – SEX on the Beach
12-13-14 Iulie – Summer Sexy BIKINI
19-20-21 Iulie – HAWAIIAN Fun Party
26-27-28 Iulie – TOPLESS intriguing Party
2-3-4 August – PAREO  Sensual Party
23-24-25 August – Erotic ICE CREAM in Eros

Noi de la Eros Park Swingers Club București promovăm de mai mulți ani calitatea și discreția deoarece sunt cuvintele-cheie și de aceea vă apreciem pe toți cei care ne frecventați.
Vă așteptăm cu drag la evenimentele verii 2019 !!!


Welcome Hot Summer 2019 Vineri, Sâmbătă & Duminică 21-22-23 Iunie ORA 22:00

Hot weekend la Eros Park Club Swing București, vor fi trei nopți fantastice pline de distracție, erotism și poftă de joacă la care toți vor participa pentru a transforma cele mai erotice vise de vară în realitate.
Pentru a fi în sintonie cu sezonul, toți participanții după miezul nopții sunt invitați să rămână în costume de baie sau în Lenjerie intimă.


We Play Together Miercuri & Joi 26-27 Iunie ORA 22:00

Eros Park este singurul club swingers în care intrare pentru cupluri este gratuită are onoarea de a prezenta o petrecere swinging pentru cupluri, doamne single și domni single ” fără limite ” care doresc să dea și să primească plăcere în libertate cu puțin de adrenalină, lasa-ți simțurile sa vibreze intrand în DARK ROOM și GLORY HOLE din Eros Park Club Swingers București, locul în care poți să-ți deschizi toate simțurile și să te distrezi într-o atmosfera erotica.


SEX on the Beach Vineri, Sâmbătă & Duminică 5-6-7 Iulie

Salutate tuturor! … în Eros Park Club Swing București va fi weekendul cel mai fierbinte din această vară… vor fi trei nopți fantastice în care aveți ocazia să petreceți timpul alături de alții distrandu-vă ca la plajă, în costume de baie, bikini și alte accesorii care scot în evidență bronzul. „Sex on the Beach”, the Life is Beautiful!
Dress Code: pentru a fi în sintonie cu evenimentul recomandăm ca toți participanții după miezul nopții să rămână în costume de baie, bikini și alte accesorii care scot în evidență bronzul.


THONG Swingers PARTY Miercuri & Joi 10-11 Iulie

THONG  Swingers PARTY va fi un eveniment foarte, foarte picant, două seri dedicate tuturor doamnelor care iubesc exibiționismul și doresc să fie admirate, conștiente de faptul că au adus un omagiu tuturor admiratorilor inclusiv partenerului său. Un mix perfect de distracție!
Două nopți marca Eros Park Club Swing București.
Două nopți de urmărit.
Două nopți în TANGA.
Două nopți dedicate persoanelor care iubesc să se distreze.
Două nopți transgresive la Eros Park Club Swingers din București.


Sexy & Hot Seduction Vineri & Sâmbătă 14-15 Iunie

Două seri SEXY & HOT pentru cei care iubesc să fie seduși și să seducă:
Întotdeauna vrei să fii sedus și să seduci. Probabil din acest motiv s-au născut cluburile SWINGERS, o evoluție mai senzuală a barurilor și a cluburilor de noapte pentru a trăi o experiență în numele seducției. Cluburile de noapte s-au răspândit încă de la începutul anilor 1950 și, în ciuda faptului că a trecut mult timp, cu siguranță nu se poate spune că și-au pierdut farmecul.
Ați dorit întotdeauna o seară transgresivă și strălucitoare, o seară explozivă, o seară care merge de la culori obișnuite la culori mai puternice? Eros Park Club Swingers București este locul potrivit pentru tine!

Să aflăm împreună tot ce poate oferi Eros Park Swingers Club, este un loc în care cuvintele noastre de bază sunt: clasa, eleganța, senzualitatea, intriga, pasiunea, creativitatea, distracția, noutatea, complicitatea, respectul și profesionalismul … care ne-au făcut întotdeauna evenimentele speciale și ne-au facut încântați să vedem că tot mai multe cupluri, doamne singure și domni singuri cu vârsta sub 30 de ani vin la Eros Park Club Swing București, ceea ce ne face mândri și înseamnă că putem crea distracție pentru toate categoriile de vârstă.
DRESS CODE:
– Pentru EL: casual curat.
– Pentru EA: Rochițele sexy sunt binevenite.
– Clubul este dotat cu spațiu pentru schimbarea hainelor și dulapuri de securitate.