Evenimente


Do you like my BODY ? Miercuri & Joi 16-17 Octombrie

Erotic & Special Event !!! în mijlocul săptămânii la Eros Park Club Swingers București un swingers party dedicat cuplurilor emancipate, doamnelor singure și domnilor singuri în căutare de exhibiționism, se dorește libertate, dorința de a seduce … gustul curat al frumuseții … „două nopți naturale” … în care toți participă și nimeni nu poate privi … „Două Nopți de Nud” unde plăcerea de exhibiționism este atracție și seducție… lăsați-vă seduși de pasiune și eliberați-vă mintea și trupul …
Două seri de LIBERTATE în Eros Park Club Swing București !!!


Group Play is Better Miercuri & Joi 23-24 Octombrie

Un eveniment special plin de distracție și acțiune recomandat persoanelor cu experiență care caută acțiuni hardcore sau nou-veniților care se simt gata 100% pentru participarea activă.
Eros Park Club Swing este dedicat cuplurilor swingers și tuturor celor care împărtășesc principiile lor inspiratoare. Transgresiune, Jocuri de cupluri Libertine, Divertisment sexy pentru single, două seri pentru iubitorii de schimb. Exhibițiile voluntare vor înveseli evenimentul, totul în stilul clasic elegant și rafinat al clubului de swingeri Eros Park din București.


No Lingerie! Vineri, Sâmbătă & Duminică 25-26-27 Octombrie

Un swingers party Seducător, Sexy și Intrigant !!! Evenimentul din aceste trei seri dă ocazia doamnelor să aibă haine, dar fără lenjerie de corp, dragelor la acest swingers party dați frâu liber fanteziilor voastre și lăsați-vă acasă lenjeria de corp.
Cui nu-i place ideea că propria parteneră sau una EA cu care vorbești nu poartă lenjerie sub rochie?
Ne place atât de mult … și, pentru în acest weekend, cuvântul cheie la Eros Park Swingers Club București este: Fără Lenjerie intimă!

Lasă-ți imaginația să decurgă și cu un pic de dexteritate vei putea descoperi cine poartă lenjerie intimă și cine nu …Cine nu vine nu știe ce pierde !!!


Erotic Fetishism Miercuri 30 Octombrie ORA 22:00

Eros Park Swingers Club București prezintă un swingers party pentu iubitorii vieții libere și al sexului bizar… o seră de nepierdut cu situații extrem de erotice, tentante, atractive și intrigante !!! este dorința de a sta împreună, de a vă cunoaște, de a vă împărtăși emoțiile și experiențele, ca atare, conceptul este realizat de către voi participanții.
Bucurați-vă de o noapte târzie și trăiți fetișul unic și irepetabil în acestă seară de miercuri în Eros Park Club Swing București !
„Nu-mi pasă de viața normală. Caut doar momentele cele mai intense. Caut minunatul „
Luați-vă costumația de fetiș și răsfățați-vă plăcerile la Eros.

Cod vestimentar: Accesorii erotice, Latex, Piele & Lenjerie Sexy.
Va fi imposibil de ratat acest eveniment … sunați-ne la 0726965491 și pe WhatsApp.


HALLOWEEN PANIC ! Joi 31 Octombrie ORA 22:00


Eros Park Swingers Club București prezintă: „Halloween Panic!” un eveniment extraordinar.
Halloween-ul este noaptea în care se poate întâmpla orice …. fantomele, vrăjitoarele și atmosferele înfiorătoare te vor fascina, creând în tine dorința irezistibilă de a expune dimensiuni necunoscute … într-un stil strict EROS. Trăiește-ți fanteziile și secretele obraznice la această petrecere swingers, sunteți gata să fiți înfricoșători, terifianți de sexy la a cincea noastră petrecere de Halloween?
Fantomele groaznice și sexy ies la joacă și bântuie noaptea la Eros Park Club Swing București și pentru a face această noapte de 31 octombrie un party misterios, sexy și amuzant alegeți-vă deghizările cu imaginația voastră erotică (fantome, diavoli , asistente sexy, vampiri sau un personaj de basm) costume misterioase gata să surprindă, gata pentru răutăți, gata pentru distracție.
Dress Code: de preferat ar fi ca toți membrii să respecte codul vestimentar costum tematic

Toți membrii vor respecta codul vestimentar strict necesar:
Pentru EL: costum tematic de Halloween, sau costum elegant și cămașă neagră.
Pentru EA: costum tematic, rochie tematică de Halloween și tocuri înalte.


Transparent World Vineri, Sâmbătă & Duminică 1-2-3 Noi.

Pregatește-te cu pură pasiune pentru lumea transparentă din Eros Park Club Swingers București !
Începem luna noiembrie cu o idee specială „Lumea Transparentă”, vrem să vă vedem într-o vestimentație transparentă pe care nu o puteți folosi nicăieri altundeva. Rochiile și lenjeria transparentă vor garanta cu siguranță ținuta perfectă pentru doamne, în timp ce domnii pot folosi haine casual elegante.
Vrem săți vedem corpul perfect antrenat în aceaste trei seri, vrem să avem o atmosferă foarte deschisă și sexy cu persoane deschise gata să animeze aceste nopți superbe.
Dress Code: Recomandam pentru doamne Rochii și Lenjerie transparentă iar pentru domni casual elegant.


Tease Me, Please Me Miercuri & Joi 6-7 Noiembrie

Eros Park Club Swing București vă așteaptă într-un mediu rafinat discret și exclusiv pentru două nopți de neuitat, unde întâlnirea a două corpuri în armonie este un extaz profund care va întâlni trezirea cea mai profundă a simțurilor.
Vor fi gesturi lente, blânde și largi: este ca și cum mâinile ar face o coregrafie armonioasă pe corp. Există tot ce ai nevoie pentru a te distra, a te instiga, a te cunoaște și a te provoca … fără a uita niciodată că protagoniștii sunteți  DOAR VOI …..
Vor fi două nopți de swing … încă o dată toți împreună … senzualitatea și distracția sunt cuvintele de ordine !!!

Vă așteptăm numeroși pentru acest joc diferit, pentru o întâlnire interesantă …🔝😜


The Nights of the VULGAR Women 8-9-10 Noiembrie 22:00

În  acest weekend Eros Park Club Swing București invită toate doamnele din cupluri la petrecerea: „Nopțile Femeilor VULGARE” … Cu farmecul său copleșitor … și vulgar … o femeie feminină și senzuală care fermecă bărbatul cu senzualitatea sa incontestabilă, vulgaritatea, ușurința și lipsa de scrupulozitate … o femeie răutăcioasă și de dorit, o seductoare inveterată care poate face pierderea simțului rațiunii oricărui bărbat … toate acestea la „Nopțile femeilor VULGARE” un swingers party seducator la care toate doamnele au ocazia de a se îmbrăca provocator și vulgar !!!
Dress Code:
👨 Pentru EL: recomandăm costum elegant și cămașă neagră. (dar nu este obligatoriu) Dress to impress !!!
👩 Pentru EA: recomandăm rochie sexy vulgară și tocuri înalte. (dar nu este obligatoriu) Dress to impress !!!


TRIO Game Miercuri & Joi 13-14 Noiembrie ORA 22:00

Eros Park Swingers Club din București este dedicat jocurilor și fanteziilor erotice… Trebuie să recunoaștem că fantezia “ TRIO” ne-a trecut prin cap cel puțin odata în viață dar în majoritatea cazurilor rămâne decât acolo, de aceea veniți să probați o experiență unică pe care o puteți descoperii la petrecerea swingers “The TRIO Game” dedicată jocurilor și fanteziilor erotice… fantezia “ TRIO” ?  jocul în ”TREI” ? Adrenalina în CUPLU. Excesul de perversiune va domni ca un  suveran în aceaste două seri.
Promovăm de patru ani respectul, calitatea și discreția deoarece sunt cuvintele-cheie și de aceea vă apreciem pe toți cei care ne frecventați.