Evenimente


Swingers Club Eros INFORMARE COVID-19

Eros Swingers Club București informează că în conformitate cu noua Hotărâre COVID-19 pentru protecția sănătății tuturor membrilor noștri și nu numai, începând cu data de 09 Octombrie 2020 Eros Park Swingers Club va rămâne închis.
Avem și noi, alături de toți oamenii din această țară, obligația și responsabilitatea de a acționa preventiv în această perioadă.
Vă mulțumim și vă dorim să rămaneți sănătoși.
Urmăriți-ne pentru cele mai recente actualizări pe www.erosspark.ro


Erotic Cinema la Eros Swingers Club Bucuresti

Erotic Cinema Vineri, Sâmbătă & Duminică 16-17-18 Aprilie ORA 22:00

Erotic Cinema
Erotic Cinema

Erotic Cinema un swingers party dedicat tuturor celor extrem de exibiționiști dornici de a fi admirați, conștienți de a oferi plăcere tuturor admiratorilor și partenerilor.
Eros Park Swingers Club București prezintă trei seri dedicate cinematografiei erotice o lume largă și variată ale cărei granițe sunt greu de trasat, încercăm să conturăm perversiunile și dorințele umane ascunse în adâncurile fiecărei ființe umane.
Erotic Cinema este la dispoziția voastră fie tot cinematograful, fie un loc relevant !!!
Tema acestor seri este ARTA – Proiecții erotice cu situații reale excitante la Erotic Cinema in Eros Swinger Club.
Secvențele variază, dar rămân legate de erotism, senzualitate și poftă de viață, toate simțurile tale vor intra în funcțiune până când se va declanșa o explozie vulcanică.
Experiența și atmosfera unui Cinema cu secvente de filme erotice, din mai multe motive nu pot fi înlocuite niciodată printr-un clic pe computer.
Simțul tău moral și bunul gust definesc limitele în care acționezi.
Indiferent dacă urmăriți filmul sau vă acordați atenția celui care stă lângă dvs. este la latitudinea voastră.
Erotic Cinema, divertisment, jocuri și intrigi, amestecate cu eleganța și senzualitatea corpului, Jocurile sunt hotărâte, atmosfera este imediat caldă, punctul de întâlnire și schimbul primelor abordări, priviri vor fi în zona cinema din cadrul clubului, făcând posibilă trecerea rapidă la joc.
La acest swingers party atât noii veniți, cât și hedoniștii experimentați sunt bineveniți.
Vă așteptăm la acest eveniment dacă sunteți curioși și în același mod ați decis să experimentați o emoție erotică!
Multe lucruri sunt permise în aceaste trei seri, dar nu totul.
Dress Code – Smart Casual
Pentru domni: un costum casual, un sacou sport, un blazer. Dar nu aveți nevoie de o cravată.
Pentru doamne: o rochie, un costum, o fustă, o bluză sau ceva sexy și senzual.


Cupluri Swinging Working Sâmbătă 1 Mai

Cupluri Swinging
Cupluri Swinging Working

Cupluri Swinging Working Sâmbătă 1 Mai ORA 22:00.
Așteptăm cu nerăbdare cupluri swinging în Eros Park Swingers Club București pentru a sărbători împreună .
Veniți să petreceți cu noi două seri într-o atmosferă distractivă unde aveți oportunitate de a cunoaște personal, numerase Cupluri Swinging.
Trăiește-ți fanteziile ca pe un vis care îți tachinează simțurile … apoi plecă, uită totul și revino la realitate.
Acesta este, fără îndoială, EROS club o locație unică și exclusivă, unde sentimentul libertății și al provocarii se nasc spontan …fiecare seară este mitică … întotdeauna sexy, unică și ………. diferită !!!
Cupluri Swinging te așteaptă!” seducție în haine de lucru sexy…
Cod vestimentar recomandat de noi pentru a fi în sintonie cu evenimentul:
Pentru doamne: echipament de muncă sexy. (Nu este obligatoriu) !!!
Pentru domni: haine de LUCRU. (Nu este obligatoriu) !!!

We ❤ EROS Swingers Club
Vă mulțumim încă o dată tuturor celor care aleg să petreacă serile la noi.


PRIMAVARA EROTICA in Eros Swingers Club

primavara erotica in Eros Swingers Club   PRIMAVARA EROTICA in Eros Swingers Club

Primavara erotica in Eros Swingers Club, Primăvara este anotimpul mult așteptat de toată lumea și de aceea noi de la Eros Park Club organizăm un eveniment swingers absolut unic, nu puteți rata petrecerea de deschidere a primăverii „ PRIMĂVARA EROTICĂ ”!
Dress Code: pentru a fi în sintonie cu anotimpul veniți cu cele mai colorate și sexy ținute totul pentru ca intensitatea și senzualitatea să ne stimuleze simțurile.
Vă așteaptă o mare distracție, cuplurile, doamnele și domnii single care doresc să închidă săptămâna într-un mod plăcut sunt invitați la petrecerea PRIMĂVARA EROTICĂ in Eros Swingers Club.
Dar, desigur, ca la toate petrecerile, vă dorim un joc fericit !!!


Women’s Day Duminica & Luni 7-8 Martie 2021

Womens-Day
                          Womens-Day 7-8 Martie 2021

Women’s Day – Ladies Night o seară de gală dedicată SPLENDIDEI, SENZUALEI, MINUNATEI & FANTASTICEI Fințe FEMEIA !!! în care doamnele vor fi protagonistele şi toată noaptea vor fi răsfățate… prilej pentru a oferi persoanei iubite un cadou excepţional…
Women’s Day un eveniment internațional dedicat doamnelor și fetelor care sunt invitate să lase grijile acasă, să uite de problemele şi de treburile cotidiene şi să vină la o seară special concepută pentru ele.
Doamnelor, la Eros Park Club Swing Bucureşti va fi o petrecere în cinstea voastră cu multă muzică bună care vă va ţine pe ringul de dans iar jocurile erotice vor fi ca întotdeauna cu o mulțime de persoane.
Pentru un 8 Martie, distractiv sărbătoriți Women’s Day, o petrecere swingers specială dedicată erotismului, senzualității și plăcerii feminine.
De Women’s Day, ne vom răsfăța soțiile oferindu-le o seară în care toate dorințele lor vor fi împlinite .
Women’s Day
International Event for Ladies !!! De 8 martie este un eveniment cu totul special prin care sărbătorim și prețuim femeile din întreaga lume.
Vă invităm la Eros Park Club Swingers Bucureşti România să petreceți Women’s Day, vor fi două zile într-un ambient plăcut, senin unde distracţia este componentul principal, mixată în același timp de igienă și siguranţă, un loc curat și sigur în care puteţi să vă exprimaţi liberi erotismul vostru, dorinţele voastre, plăcerile voastre, distrandu-vă fără alte gânduri dar întotdeuna cu respect reciproc.
Dress Code:
Pentru Doamne: Se recomandă tuturor doamnelor prezente la acest eveniment să poarte lenjerie seducătoare, Rochii sexy elegante și tocuri înalte.
Pentru Domni: Elegant sau Casual.
Dragi prieteni vă așteptam începând cu ora:22.00 cu Aperitiv, Prosecco & Bufet, vrem să vă oferim întotdeauna cei mai bun … este un eveniment care nu trebuie ratat !!!


CARNIVAL SWING PARTY 26-27-28 Februarie

swing party
Carnival Swing Party 26-27-28 Februarie 2021

CARNIVAL SWING PARTY este a șasea petrecere de Carnaval semnată de Eros Park Swingers Club București!
Vom începe imediat cu o petrecere explozivă cu ocazia celui mai hilar si nebun eveniment al anului: CARNIVAL SWING PARTY ! Ritualuri Eros și seducție cu măști! Fețe ascunse, identitatea pierdută, glume erotice și dansuri braziliene între doamne și cavaleri.
Vom fi fericiți să sărbătorim carnavalul 2021 cu dvs. într-o locație exclusivă, selectată cu atenție pentru a asigura confort și intimitate. Veți experimenta această seară într-o atmosferă distractivă și, ca de obicei, veți avea la dispoziție spații mari, camere frumoase și confortabile, folosite ca zone de joacă.
Intriga mentală, corpurile care se ating, priviri, mângâieri care își vor găsi punctul culminant într-un vârf de erotism care te va face să petreci o noapte în care realitatea îți va depăși propria imaginație.
Toate acestea în compania cuplurilor frumoase și a multor prieteni.

International Carnival Swing Party este un eveniment într-adevăr spectaculos cu o atmosferă distractivă care va oferi fiecărui participant posibilitatea, pur și simplu purtând o mască, să aleagă și să interpreteze o nouă identitate, care să fie descoperită.
CARNIVAL SWING PARTY, cel mai distractiv, hilar și nebun Swinger Party din București însoțit de muzică BRAZILIANĂ …Răsfățați-vă în deghizări, alegeți masca care vi se potrivește cel mai bine și veniți la cea mai sexy petrecere a anului 2021 !!!
EROS înseamnă swing … EROS înseamnă plăcere … EROS înseamnă distracție !!! Acesta este acum motto-ul nostru, acesta este stilul EROS … asta e ceea ce EROS intenționează să facă … și asta este ceea ce vrem să împărtășim cu voi toți …. !!!
Ca de obicei, pentru a crea o atmosferă distractivă vă recomandăm să respectați codul vestimentar al serii: măști, costume colorate și alte accesorii de carnaval.
Pentru ea: rochie sexy colorată, tocuri înalte și mască sexy !!!
Pentru el: costum cu temă de carnaval !!!
Măștile vor fi oferite de noi la intrarea în club.
Masquerade Sexy Party un eveniment semnat Eros Park Luxury Club Swing București.


EVENIMENTELE SWINGERS in CLUB

EVENIMENTELE SWINGERS
Evenimentele Swingers nu se organizează la întâmplare!
Eros Park Club Swingers București a fost înfințat în anul 2015, este un club libertin de atracție în care calitatea și respectul sunt cuvintele care ghidează toate interacțiunile.
Datorită discreției, igienei, pasiunii și distracției, clubul nostru a început să crească din ce în ce mai mult.
De aproape șase ani, Eros Park organizează evenimente swingers în București, evenimente tematice, exclusive bazate pe atracție și joc de grup.
Gestionăm cu o atenție deosebită evenimentele și întâlnirile dintre swingeri, conceptul nostru bazându-se pe respect, educație și curățenie.

evenimentele swingersDe ce să alegem evenimentele swingers într-un club?
La Clubuile Swingers conceptul de divertisment capătă tonuri diferite și mereu în temă cu dorința dvs. de a elibera complet rutina serilor voastre și care va face ca fiecare moment petrecut poate deveni memorabil și plin de emoții.
Evenimentele swingers în cluburi sunt unice și vă implică complet deoarece este o lume atractivă, intrigantă, captivantă, un loc misterios, unde vă puteți bucura de plăcerile vieții sexuale alături de partenerul/a si alte persoane ca voi.
La evenimentele swingers numarul curiosilor creste, pe de altă parte crește alegerea și posibilitatea de a întâlni oameni interesanți. Participarea pentru prima dată este întotdeauna cea mai dificilă, multe idei în minte, multe îndoieli și teama de a pune întrebări pentru a nu părea un novice.
In cluburile swing la asemenea tip de petreceri poate participa toată lumea, atâta timp cât regulile de îmbrăcăminte și regulile de consimțământ sunt respectate.

Evenimentele SwingersLa evenimentele swingers din cluburi nu este obligatoriu să participați, vă puteți distra doar privindu-i pe ceilalți oameni și acest lucru este ideal și pentru cuplurile exibiziționiste, ca să ne facem o idee, se pot spune cateva lucruri pe care încercam sa le evitam:
1- amestecarea celor care fac un schimb complet cu cei care se joacă ușor
2- nu petreceri „doar cupluri” (doamnele riscă să se plictisească dacă vreun domn prezinta „defecte”)
3- nu petreceri cu mulți domni single intotdeauna numărul acestora este la jumătatea numărului cuplurilor (situația ar putea degenera și ar putea exista probleme)
Participarea la evenimentele swingers înseamnă să te joci cu sexualitatea ta, nu cu frustrările tale iar cel mai important lucru este că în club participarea la joc nu este obligatorie, fiecare își poate satisface plăcerile, fanteziile cum dorește, bineânțeles cu respect reciproc față de peroanele din jur.
Ce părere aveți dacă mai devreme sau mai târziu, ați fi invitat la o petrecere swingers picantă bazată pe multă distracție…?


Valentine’s Day Vin., Sâm. & Dum. 13-14-15 Feb.

Valentine's Day
Valentine’s Day Vineri, Sâmbătă & Duminică 13-14-15 Februarie 2021

Valentine’s Day este o zi specială cu trandafiri roșii și cutii de ciocolată, prin urmare alăturați-vă în Templul lui Eros la cel mai senzual, sexy și plin de erotism eveniment al anului.
Iubirea este cel mai frumos și sublim sentiment care există în univers, care dă sens vieții și îi fac pe oameni să-și împlinească visele și să fie mai buni.
Cu această ocazie, dedicăm acest weekend în totalitate iubitorilor și celor care au pus dragostea și pasiunea în centrul vieții lor…Prin urmare, invităm toate cuplurile îndrăgostite să sărbătorim Valentine’s Day această zi specială cu alți îndrăgostiți, într-un mediu în care comunicarea despre nevoile tale sexuale nu este doar justificată, ci încurajată.
Valentine’s Day care se sărbătorește în fiecare an este o zi magică plină de dragoste și cu o dorință de neimaginat de a-ți îndeplini capriciile erotice deoarece nu există un sentiment mai pur și mai nobil în lume.
Dacă doriți să faceți un Valentine’s Day mai erotic, creativ și mai interesant în acest an, discutați cu partenerul dvs. despre jocul swingers și vino la Eros Park Swingers Club București și distrează-te ca și când te-ai juca în propriul dormitor, aceste experiențe vă vor asigura că Valentine’s Day nu este doar de neuitat, ci și o experiență puternică de legătură în relația de cuplu.❤❤❤
Vor fi trei nopți cu partenerul tău alaturi de alții într-un joc sexy, o distracție concepută pentru ca toate cuplurile îndragostite să-și descopere fanteziile sexuale de care sunt pasionați amândoi.❤❤❤
Vino la Eros Swingers Club unde vei cunoaște oameni minunați cu care te poți distra! Este tot ce aveți nevoie, o schimbare de decor pentru a diversifica starea de spirit.
Codul de îmbrăcăminte Doamne: recomandăm îmbrăcăminte de culoare roșie și tocuri înalte, accesoriile speciale sunt binevenite (cât se poate de sexy)❤❤❤
Cod de îmbrăcăminte Bărbați: cămașă cu mâneci lungi, pantaloni corespunzători.


GANG BANG STYLE Vin., Sâm. & Dum. 8-9-10 Ianuarie 2021

Gang Bang Style Vineri Sâmbătă & Duminică 8-9-10 Ianuarie 2021 la Eros Park Swingers Club din București.
Gang Bang Style un swingers party dedicat plăcerii feminine, oferind oamenilor cu gânduri similare un mediu sexual sigur pentru a-și explora fanteziile erotice și dorințele cele mai sălbatice.
Jocul Gang Bang este cea mai recurentă și mai vie fantezie erotică din mintea femeii de ieri și de azi sau provocarea trupească a unei femei cu mai mulți tipi pentru ea, cea ce nu este nimic absurd, ciudat și inexplicabil !!!
În trecut se vorbea puțin despre stilul gang bang pentru că lumea era mai rezervată, astăzi mai mult decât să vorbim despre acest stil avem posibilitatea de a trece la fapte.
Gang Bang este fantezia feminină numărul unu, noi fetelor de toate tipurile, vârstele, categoriile sociale ne place să ne simțim admirate, să ne răsfățăm pasiunile, jucându-ne și relaxându-ne, ne place să fim stăpânele și protagonistele jocului în grup, bucurându-ne de tot ce poate oferi o aventură.

 

gang bang
Gang Bang

Vă invităm să vă descoperiți dorințele ascunse la Gang Bang Style, unde mintea voastră va fi singura care vă va marca limitele. Desigur, întotdeauna cu respect și curtoazie maximă, deoarece există un loc pentru toată lumea, libertatea și respectul alături de stilul, tipul de farmec și inteligență sunt întotdeauna prioritare pentru noi.
În plus, stilul Gang Bang este una dintre cele mai plăcute petreceri swingers din clubul nostru la care poți să experimentezi și să încerci lucruri noi care îți pot face viața foarte interesantă.
Eros Park Swingers Club din București vă invită la Gang Bang Style o petrecere swingers, libertină și excitantă care nu va avea limite, dar în același timp elegantă care respectă limitele și dorințele tuturor participanților.
Gang Bang este recomandat persoanelor cu experiență care nu intenționează să piardă timpul și care sunt adepții jocurilor hardcore sau noilor veniți care se simt pregătiți 100% pentru o participare activă.
Pentru momentele tale intime de relaxare absolută , camerele noastre obraznice îți stau la dispoziție !!!
Vă multumim tuturor și vă așteptăm pregătiți la Gang Bang Style !!!


Cupluri Swing Reunite Vin., Sâm. & Dum. 11-12-13 Dec.

cupluri swingCupluri swing reunite pentru Erotic Dance & Play swingers party !
Cupluri Swing reunite ca întotdeauna pentru a petrece trei seri, atractive, distractive, erotice și foarte senzuale.
Este necesară o locație specială pentru o ocazie specială – Jocurile sunt hotărâte
, atmosfera este imediat caldă de la primele priviri, făcând posibilă trecerea rapidă la joc.
O reuniune mare de C
upluri Swing la București în cel mai renumit Club de swingeri Eros un Luxury Multizone unde vă puteți juca în mod liber printre 7 camere secrete tematice, erotic cinema, glory hole, dark room, camera cu gratii, etc.

Întreaga locație va fi utilizată în mod liber, fără restricții de spațiu iar sexy discoteca unde muzica momentului vă va însoți va fi punctul de întâlnire și schimbul primelor abordări unde cuplurile swing vor da frâu liber jocurilor și intrigilor, amestecate cu eleganța și senzualitatea corpului.
Vor fi trei nopți foarte populare pentru a reuni
cupluri swing de toate vârstele de la 18 la 50 de ani.

Numeroasă ne așteptăm să fie și participarea mai multor cupluri swing la primele experiențe întrucât recomandăm ca în această seară să nu vă scufundați imediat în delirul transgresiv și să vă apropiați de lumea swingerilor într-un mod mai „soft” – descoperiți vârful dorinței Eros printre cupluri swing…
Vă așteptăm la acest eveniment dacă sunteți curioși și în același mod ați decis să experimentați pofta și dragostea, emoția erotică, inovația și animația, lucruri noi și strălucitoare!

Vă puteți trăi fanteziile complet liberi într-un joc cu alte
cupluri swing deoarece la reuniunea din aceste trei seri sunteți complet printre voi – descoperiți distracția de a încerca lucrurile împreună!

Noi de la Eros Swingers club București punem pe primul loc distracția ta în totală siguranță, dorim din totdeauna să vă emoționăm pentru că vrem să vă lăsăm o frumoasă amintire.
Dacă nu știți cum să schimbați o seară plictisitoare în una atragătoare și provocantă veniți la noi să întâlniți și să cunoașteți persoane distractive!
Aceste nopți sunt pentru voi!