Evenimente


Hot Coffee Vineri, Sâmbătă & Duminică 24-25-26 Ianuarie ORA 22:00

Fierbinte ca o cafea… La o Cafea… Puteți începe să ascultați fanteziile sale… Puteți începe să vă puneți în practică fanteziile… Poți înțelege că fanteziile ei sunt fanteziile tale, pe care nu le-ai dat niciodată atenție …
Care sunt caracteristicile unei cafele bune? trebuie să fie caldă … să aibă un miros bun, un gust bun și mai presus de toate, să trezească simțurile!
Toate aceste caracteristici le vom descoperi împreună la Eros Park Club Swingers București.
Deschiderea la ora 22:00 cu muzică, servicii de Bar & Bufet GRATIS și foarte multe altele care le puteți descoperi doar într-un club swing!


Trio Swingers Party Miercuri & Joi 29-30 Ianuarie ORA 22:00

Mènage à trois la Eros Park Swingers Club într-o locație de 200 m2 din București.
Petrecere Swingers dedicată jocurilor și fanteziilor erotice … pentru cupluri, doamne single și domni single !!! Vino și distrează-te cu noi … poți întâlni multe cupluri, doamne singure și domni singuri care, ca tine, adoră să te distrezi în deplină libertate!
Un joc unde cuplurile pot introduce o a treia persoană între ei, fără a elimina posibilitatea de a include un cuplu pentru a juca 4 …. nu uitați că cuplurile intră gratuit, serile sunt deschise tuturor celorlalte tendințe pentru a putea implica și persoane bsex ….. distracție plăcută tuturor !!!
ÎMBRĂCĂMINTE Recomandată:
Rochie sexy pentru ea, elegant sau casual pentru el.


Chic & Transparent Vineri 31 Ian,Sâmbătă & Duminică 1-2 Feb

Încheiem luna ianuarie și începem luna februarie cu o idee specială „Chic and Transparent”, doamnelor pregătiți-vă cu pură pasiune, vrem să vă vedem într-o vestimentație Chic și Transparentă pe care nu o puteți folosi nicăieri altundeva decât la Eros Park Club Swingers București ! Unde vor fi trei nopți de moda nebunatice dar în acelasi timp rafinate cu persoane deschise gata să animeze aceste nopți superbe.
Rochiile și lenjeria transparentă vor garanta cu siguranță o atmosferă foarte deschisă și sexy în club.
Fi chic și mai ales transparentă pentru a fi atractivă !!!
Dress Code: Recomandăm ca toate doamnele să vină în rochii transparente pentru a onora tema serii iar pentru domni haine casual elegante.
Dragi prieteni, vrem să vă oferim întotdeauna cei mai bun … este un eveniment care nu trebuie ratat !!!


Gang Bang STORY Miercuri & Joi 5-6 Februarie

Eros Park Club Swing București revine în stil mare cu un eveniment special plin de distracție și acțiune Gang Bang STORY, dedicat cuplurilor, femeilor singure și bărbaților singuri, interesați să se întâlnească și să aibă experiență în gang bang.
Jocul este permis oriunde în spațiile clubului.

Un dèjà vu unde să te distrezi liber în 7 camere secrete.
Întreaga locație va fi folosită liber de GangBang fără restricții de spațiu.
Cea mai tare muzică a momentului va însoți fanteziile tale sexy?
Acest eveniment este recomandat persoanelor cu experiență care caută acțiuni hardcore sau nou-veniților care se simt gata 100% pentru participarea activă.
Toate cuplurile care participă la evenimentul GANGBANG STORY vor fi oaspeți bineveniți ai Clubului (fără taxă de intrare).


Sensual Side at EROS Vineri, Sâmbătă & Duminică 7-8-9 Feb.

De mai bine de 4 ani de activitate, clubul nostru swingers Eros a fost prezent în capitală pentru a vă face serile de neuitat. Eros Park Club Swingers București este o structură de joc exclusivă și originală, ideală pentru a petrece seri de neuitat, provocative și distractive, departe de monotonie și stresul zilnic, este regatul tuturor celor care doresc să experimenteze erotismul și să-și exprime senzualitatea fără a stabili limite.
Fiind un club selectiv și clientelă multi-etnică, Eros Park Club Swingers București are onoarea și mândria de a fi frecventat de oameni din întreaga lume.
Clubul swing este locul perfect de întâlnire pentru oameni eleganți, pentru oricine iubește să socializeze și să-și facă cunoscută intimitatea celorlalți, Eros a susținut întotdeauna libertatea deplină a individului de a-și exprima sentimentele fără ipocrizie.
În plus, Eros Park Club Swing București are un bar, cu acces gratuit pentru membrii noștri și are la dispoziție exclusiv un personal discret, dar mereu disponibil, mereu atent la realizarea unei selecții de asociere, pentru a vă prezenta oameni de țintă internațională care vor să se distreze la fel ca tine, urmând în același timp cele mai înalte standarde de educație și respect.
Eros Park Swingers Club București este deschis de miercuri până duminică, de la ora 22.00, pentru cupluri, doamne single și domni single, cu vârsta peste 18 ani.
În mediul nostru cald, primitor și rafinat, vă puteți satisface fanteziile erotice.
Ne puteți găsi în București, ușor de ajuns.


Delirium or Nothing Miercuri & Joi 12-13 Februarie ORA 22:00

Cea mai tare și mai delirantă noapte din București … la Eros Park Club Swingers.
Mare Petrecere Swingers: „DELIRIUM or NOTHING” Trăiește cu noi, cea mai nebună noapte, cea mai tare noapte, cea mai delirantă noapte din București … DELIR … SAU NIMIC !!!
Dragi prieteni, ce mai așteptați? … Invitați toate cuplurile să trăiască o noapte magică cu noi !!!
🔝😜


Double Valentine’s Day Vineri & Sâmbătă 14-15 Februarie

La Eros Park Club Swingers București, vineri, 14 și sâmbătă, 15 februarie, „DOUBLE VALENTINE’S Day SPECIAL LOVE MIX” este un joc swingers, foarte particular, pentru o întâlnire interesantă într-o atmosferă liberă, pasională, erotică și unică pentru a satisface fiecare fantezie și nevoie. … ❤ unde veți găsi confidențialitate maximă, curățenie, eleganță și igienă.
Unic în felul său o întâlnire în Templul lui Eros dedicat tuturor îndrăgostiților: cuplurilor, doamnelor singure și domnilor singuri, cea mai bună ocazie de a socializa, a se schimba și de a experimenta „lucruri noi?” … ❤ sărbătorim așa cum ne dorim mai mult … dulciuri pentru îndrăgostiți … pasiune … libertate … erotism … ❤
Dress Code pentru Doamne: recomandăm îmbrăcăminte de culoare roșie și tocuri înalte, accesoriile speciale sunt binevenite (cât se poate de sexy)
Dress Code pentru Domni: cămașă cu mâneci lungi, pantaloni adecvați.


Dress-up or Dress-down Duminică 16 Februarie ORA 22:00

Vino duminică la Eros Park Swingers Club București !!! Dress-up or Dress-down !!!
Weekend-ul nu s-a terminat încă!

Așadar, luați-vă partenerul și profitați de duminica la prețuri reduse la Club Swingers EROS !
Îmbracă-te sau îmbracă-te, alegerea este a ta!
Eliberați-vă de inhibiții și alăturați-ne pentru cea mai tare muzică de dans și prietenii cei mai sexy, spațiile de joacă vă asteaptă.
Dress Code: Pentru a crea o atmosferă distractivă recomandăm (dar nu este obligatoriu) ca toți participanții sa-și etaleze pe tot timpul nopții lenjeria cea mai sexy.
În această noapte, îmbrăcatul sau dezbrăcatul este opțional !!!
La Eros Park Club Swingers duminica este specială … Pentru toți cei pasionați prețul este redus!!!
Cuplu: 100Lei, Doamnă Singură: 50Lei, Domn Singur: 200Lei.

Bar & Bufet GRATIS !!!
InfoLine & WhatsApp:📲 +40726965491


Reveal your Fantasies Joi 20 Februarie ORA 22:00

Sunteți pregătiți pentru o petrecere swingers în mijlocul săptămânii?
Dezvăluiți-vă fanteziile alături de un grup divers de prieteni dar similari.
Sunteți gata să ieșiți din rutina dvs. de zi cu zi și să descoperiți un loc în care să vă lăsați în urmă inhibițiile?
Atunci joi seara la Eros Park Club Swingers București este pentru voi!
Vă invităm cordial să veniți să vă explorați partea erotică și să vă dezvăluiți câteva fantezi secrete.
Viața normală nu mă interesează. Caut doar momentele cele mai intense. Caut minunatul „
Live Positive !!!


HOT Dresses & SEXY Stockings Vineri, Sâmbătă & Duminică 21-22-23 Februarie ORA 22:00

Frumusețea lui Eros Park Club Swingers București este că ambientul este atât de HOT încât să poți purta cele mai scurte, provocatoare și senzuale rochii… HOT Dresses & SEXY Stockings.
De aceea, vă putem cere, chiar și într-o lună așa rece cum este februarie, să purtați rochii scurte și ciorapi provocatori sexy.
Încercăm să tematizăm în fiecare zi evenimente swingers particulare. Prin urmare, petrecerile noastre zilnice sunt concepute pentru a satisface toate fanteziile, iar în weekend-urile noastre pregătim petreceri specifice, cu cod vestimentar, atmosferă, muzică și toate facilitățile, astfel încât nimic să nu vă împiedice să vă bucurați de o noapte unică și specială.
Doamnelor ce mai așteptați, îmbrăcați-vă SEXY și lăsați-vă admirate …