Evenimente


EROTIQUE CARNIVAL International PARTY 28-29 Februarie

Lasă toate regulile în urmă și scufundă-te cu noi în acest covârșitor EROTIQUE CARNIVAL dedicat în întregime lumii Eros Park Club Swingers di Bucarest.
Seducția și transgresiunea EROTIQUE CARNIVAL vor fi motivul acestei petreceri plină de căldură semnată de Eros Park Luxury Club Swing București: nuanțele luminoase ale Carnavalului cu lumini și umbre ca instrument de seducție elegant și rafinat …
Carnavalul este cel mai festiv și mai distractiv eveniment al sezonului.

Masca, folosită în antichitate ca obiect ritual, este folosită acum pentru a-și asuma identități diferite, pentru a se elibera de obligațiile sociale și pentru a subverti ierarhiile și ordinea stabilită.
În Veneția, numai în perioada carnavalului după ce a purtat o mască, a fost permis să încălce orice regulă, recunoscând întotdeauna autoritatea Dogei.
Erotique Carnival International Party este un eveniment care va reuni cele mai diverse culturi, stiluri și personaje. Va exista o atmosferă cu adevărat cosmopolită și internațională, care va oferi fiecărui participant posibilitatea, prin simpla purtare a unei măști, de a alege și interpreta o nouă identitate, totul de descoperit.
Intrigă mentală, corpuri care se ating reciproc, priviri, mângâieri care își vor găsi punctul culminant într-un vârf al erotismului care te va face să petreci o noapte în care realitatea îți va depăși propria imaginație, când masca îți va permite să zărești câteva noanțe de piele … Când dorința crește în reflectarea slabă a unei jumătăți de lumină … când masca cade și cu ea orice altceva … răsfățați-vă, deghizați-vă, alegeți masca care vi se potrivește cel mai bine și lăsați-vă seduși de cea mai nebună petrecere a anului.
Acesta este stilul EROS … asta e ceea ce EROS intenționează să faca … și asta este ceea ce vrem să împărtășim cu voi toți ….
Imposibil să nu te distrezi, imposibil să nu participi la
o noapte HOT însoțită de muzica BRAZILIANĂ …….
Ca de obicei, vă recomandăm să respectați codul vestimentar necesar pentru aceste seri dar nu este obligatoriu
Pentru Ea: Rochie colorata sexy de carnaval, accesorii de carnaval
și tocuri înalte.
Pentru El: Costum de carnaval

Măștile vor fi oferite de noi la intrarea în club.


Gifts for Ladies Duminică 1 Martie ORA 22:00

Eveniment tradițional românesc, un swingers party dedicat sexului frumos !!!
O combinație perfectă de eleganță și plăcere !!!
Domnilor, de ce să le daruiți de 1 Martie un mărțișor de duzină, doar pentru că gestul contează, când îi poți oferi o seară la Eros Park Swingers Club Bucureşti unde în această noapte doamnele vor avea parte de Erotism, Dans şi Muzică!
Un eveniment fantastic dedicat doamnelor care vor avea ocazia să aleagă cel mai frumos MARTISOR.
Vrei să experimentezi o atmosfera unică și exclusivă ? Atunci vino la Eros Club Swing care îți poate oferi toate acestea într-o singură noapte !!!
Pentru a fi în sintonie cu evenimentul din această seară specială recomandăm să respectați codul vestimentar
Pentru Doamne: Rochii sexy elegante și tocuri inalte.
Pentru Domni: Elegant sau Casual.


Living Erotic Toys Miercuri & Joi 4-5 Martie ORA 22:00

Două nopți dedicate Living Erotic Toys !!!
De data aceasta voi veți fi protagoniștii acestor două seri !!!
Veți fi înconjurați de „jucări vi” !!!
Vrei să fii protagonistul jocului sau să te simți doar ca o jucărie vie pentru două nopți ?!?!
Vino la Eros Park Club Swingers din București și află …

Viața normală nu mă interesează. Caut doar momentele cele mai intense. Caut minunatul „


Swingers LifeStyle Vineri 6 Martie ORA 22:00

Swingers LifeStyle-ul povestit de cei care își trăiesc sexualitatea cu o extremă naturalitate și spontaneitate.
Fie că este vorba de Stilul de viața swinger convingerile și credințele noastre contează puțin, dar un lucru este sigur … Farmecul necunoscutului domină toată lumea !!! și acesta este motivul pentru care Eros Park Club Swingers București a decis să dedice această vineri Stilului de viața swingers cu toate fațetele sale cele mai profunde, vă așteptăm numeroși să descoperiți împreună vinerea Life Stile !!!
Scopul serii este de a reuni oameni frumoși și eleganți într-un mediu primitor și extrem de erotic, unde va fi ușor să vă cunoașteți și să vorbiți în cel mai adecvat mod pentru LifeStyle-ul vostru.
Cod vestimentar:
Pentru el: Casual elegant
Pentru ea: Rochie sexy și Tocuri înalte


Celebration Women Day Sâmbătă & Duminică 7-8 Martie

Sâmbătă & Duminică 7-8 Martie ORA 22:00
International Event for Ladies !!!
Eros Park Swingers Club Bucureşti a pregătit un eveniment frumos în onoarea tuturor femeilor care se va declanşa sâmbătă spre duminică la miezul nopții.
International Women Day Celebration, România București.

O seară de gală dedicată SPLENDIDEI, SENZUALEI, MINUNATEI & FANTASTICEI Fințe FEMEIA !!!
în care doamnele vor fi protagonistele şi toată noaptea vor fi răsfățate…
Ziua femeii 8 martie este un eveniment cu totul special prin care sărbătorim și prețuim femeile din întreaga lume, doamnele sunt invitate să lase grijile acasă, să uite de probleme, de treburile cotidiene şi să se delecteze la o seară special concepută pentru ele.
Muzica bună cu ritmurile ei le va ţine pe doamne pe ringul de dans, de asemenea, tortul şi prosecco nu vor lipsi nici ele de la seara fetelor !!!
Dress Code:
Pentru Doamne: Rochii sexy elegante și tocuri inalte.
Pentru Domni: Elegant sau Casual.


Temptations… Miercuri & Joi 11-12 Martie ORA 22:00

Temptations” o Petrecere Libertină exclusivă dedicată persoanelor care nu vor să piardă timpul.
La Eros Park Club Swing București, mixul care îți va aprinde tentațiile, dorințele și provocările.
Vor fi două seri interesante în care va fi posibil să dați frâu liber fiecărei tentații, două seri de distracție dezlănțuită cu o muzică de fundal intrigantă !!!
Petrecerea va începe la ora 22:00 cu intrare gratuită pentru cupluri !!!


Start SPRING in Eros Miercuri & Joi 18-19 Martie ORA 22:00

Ești pregătit pentru o distracție sexy, cu un grup divers de prieteni cu gânduri similare? Dacă da, atunci vă așteptăm la Eros Park Club Swingers București pentru a sărbători intrarea primăverii.
START SPRING in EROS”Un eveniment swingers absolut unic dedicat Cuplurilor, Damnelor singure și Domnilor singuri… vor fi două nopți de neuitat !!! nu puteți pierde petrecerea care deschide sezonul de primăvară: “SPRING in EROS”!
Dacă nu vi, nu ști ce pierzi !!!
DRESS CODE: Nu uitați să veniți cu cele mai sexy și colorate ținute încât intensitatea, senzualitatea și aerul primaveril să stimuleze fanteziile voastre erotice.


Escape with Mind & Body Vineri, Sâmbătă & Duminică 20-21-22 Martie ORA 22:00

Probabil ne căutați …
Căutați un loc unde să evadezi cu mintea și corpul?
Fiecare este liber să facă ceea ce își dorește. (Nimic nu este obligatoriu)
Vrei să petreci momente plăcute cu partenerul tău, îți place să te exhibiționezi? sau pur și simplu vrei să dansezi cu alte persoane, vrei să te îmbraci foarte sexy? … aici vei găsi ceea ce cauți, exhibiționism, swing, emoție, intrigă, distracție și mulți prieteni noi.
Toate acestea la Eros Park Club Swingers, cel mai exclusiv club swing din București.


HOT Dresses & SEXY Stockings Vineri, Sâmbătă & Duminică 21-22-23 Februarie ORA 22:00

Frumusețea lui Eros Park Club Swingers București este că ambientul este atât de HOT încât să poți purta cele mai scurte, provocatoare și senzuale rochii… HOT Dresses & SEXY Stockings.
De aceea, vă putem cere, chiar și într-o lună așa rece cum este februarie, să purtați rochii scurte și ciorapi provocatori sexy.
Încercăm să tematizăm în fiecare zi evenimente swingers particulare. Prin urmare, petrecerile noastre zilnice sunt concepute pentru a satisface toate fanteziile, iar în weekend-urile noastre pregătim petreceri specifice, cu cod vestimentar, atmosferă, muzică și toate facilitățile, astfel încât nimic să nu vă împiedice să vă bucurați de o noapte unică și specială.
Doamnelor ce mai așteptați, îmbrăcați-vă SEXY și lăsați-vă admirate …