Evenimente


Sexy Female Bodies Vineri & Sâmbătă 3-4 Dec.

Sexy Female Bodies Vineri & Sâmbătă 3-4 Decembrie ORA 20:00

Sexy Female BodiesEros Park Club Swingers din București este un loc al provocarii și al libertății dedicat cuplurilor emancipate și persoanelor singure în căutare de aventuri fierbinți.
Vineri și Sâmbătă o mare petrecere dedicată trupurilor frumoase ale invitatelor noastre, deci pregătiti-vă: dezbrăcată, în sandale cu tocuri, în lenjerie intima, un frumos decolteu sau pantofi cu tocuri înalte, alege ținuta care îl entuziasmează, excită cel mai mult pe bărbatul tău și nu numai… încearcă să ieși în evidență la această petrecere exibiționistă pentru a cunoaște cupluri noi și persoane singure.
Sexy Female Bodies una dintre cele mai de succes petreceri swingers ale programului nostru, cu mulți invitați și cupluri din toată lumea.
Vă așteptam să da-ți viață unor nopți de neuitat… DRESSCODE: Elegant SEXY!!!


GangBang Meeting Vineri, Sâmbătă & Duminică 10-11-12 Dec.

GangBang Meeting Vineri, Sâmbătă & Duminică 10-11-12 Decembrie ORA 20:00
GANG BANG MEETINGVineri, Sâmbătă & Duminică 10-11-12 Decembrie , începând cu ora 20:00, GANGBang Meeting va fi bucuros să vă ureze bun venit în cea mai exclusivistă, libertină și provocativă locație din București: Eros Swingers Club.
După succesul evenimentelor trecute și la cerința multora dintre voi la Eros Park Club Swingers din București este reunirea oamenilor GangBang o reuniune orgiastică fără precedent.
Un labirint de situații „prohibite” răspândite pe o suprafata de 200mp., camere secrete tematice și camere private, paturi mari, glory hole și camere întunecate va fi scena petrecerii intrigantă GangBang Meeting.
Întreaga locație va fi folosită în mod liber pentru joacă, fără constrângeri de spațiu.
O petrecere unică și întotdeauna de mare succes !!! cel mai scandalos și ireverent eveniment libertin al anului.
DRESSCODE: Elegant provocator!!!


Indecent Clothing 26-27-28 Noiembrie ORA 20:00

Indecent Clothing Vineri, Sâmbătă & Duminică 26-27-28 Noiembrie ORA 20:00

Indecent ClothingIndecent Clothing un swingers party dedicat tuturor exibiționistilor, în aceste trei seri doamnele dornice de a fi admirate, conștiente de a oferi plăcere tuturor admiratorilor și partenerului lor au ocazia să își etaleze vestimentatia cea mai extravagantă/indecentă.
Un Mix perfect pentru a atrage atentia celor din jur doar la Eros Park Club Swingers București.
Scapă de inhibițiile tale și vino să te distrezi cu noi, dacă îți place să te arăți nu ezita să vi la petrecerea Indecent Clothing chiar dacă sunteți la primele experiențe!!!
DRESSCODE: Indecent SEXY!
!!


Aphrodisiac Coffee 19-20-21 Noiembrie ORA 20:00

Aphrodisiac Coffee Vineri, Sâmbătă & Duminică 19-20-21 Noiembrie ORA 20:00

Aphrodisiac CoffeeMajoritatea dintre noi suntem obosiți și stresați fără chef de amor dar una din caracteristicile unei cafele bune este creșterea apetitului sexual, cafeaua trebuie să fie caldă … să aibă un miros bun, un gust bun și mai presus de toate, să trezească simțurile pentru un stil de viață mai senzual cu partenerul tău și nu numai…
Toate aceste caracteristici le vom descoperi împreună la Eros Park Club Swingers București.
Deschiderea la ora 20:00 cu muzică bună, servicii de Bar & Bufet și foarte multe altele care le puteți descoperi doar la petrecerea Aphrodisiac Coffee!!!


I like Ass Vin., Sâm. & Dum. 5-6-7 Noiembrie ORA 20:00

I like Ass Vineri, Sâmbătă & Duminică 5-6-7 Noiembrie ORA 20:00
I like AssLa Eros Park Swingers Club București trei seri dedicate fundurilor, care atunci când sunt bine realizate este singura legătură dintre Artă și Natură.
Nu există nici un dubiu că partea anatomică a femeii care atrage cel mai mult un bărbat este partea inferioară a spatelui. Cu cât fundul este mai frumos, cu atât bărbatul este mai atras.
De aceea rcomandăm doamnelor să vină cu rochițe sexy transparente bogate în dantelă și tocuri înalte pentru a-l arăta.
Un fund drăguț face fermecătoare orice femeie !!! Veniți la I like Ass…


HALLOWEEN EROTIC Duminică 31 Octombrie ORA 20:00

HALLOWEEN EROTIC Duminică 31 Octombrie ORA 20:00

halloween eroticBUNĂ Dragi Prieteni!… NE-AM REANTORS DIN NOU, PENTRU A CELEBRA ÎMPREUNĂ CU VOI la Eros Park Swingers Club București … un pic de fior, măști misterioase și ușor provocatoare, tandrețe, glume sau transgresiune: cine a spus că Halloween-ul nu este o petrecere sexy?
Un eveniment internațional extraordinar care se repetă în fiecare an, dedicat cuplurilor selectate din întreaga lume care sunt invitate să sărbătorească împreună Lumea Misterioasă la HALLOWEEN EROTIC.
Urmați sfaturile noastre pentru a face din duminica înfricoșătoare din 31 octombrie un moment sexy sau distractiv, fantezii de mascaradă.
De câte ori v-a făcut iubitul/iubita dvs. să vă dați seama că în imaginile sale erotice există o asistentă sexy, un vampir sau un personaj de basm?
Profitați de noaptea de Halloween pentru a ne juca împreună pentru a ne îmbrăca și a ne dezbrăca.
Cu câteva zile înainte de cea mai înspăimântătoare seară a anului, procurați costumul pe care visați să-l imbracați.
Faceți o întâlnire aici în Eros Park Swingers Club la petrecerea noastră HALLOWEEN EROTIC unde vă jucați puțin cu misterul … fără să vă scoateți masca iar costumele să fie concrete simple și să se concentreze pe detalii sexy. Scufița Roșie cu un costum de lenjerie drăguț sub mantie, un diavol sexy, o vrăjitoare care face opțiuni afrodisiace pentru ea și pentru el. Pentru ea un prinț puternic și romantic, contele Dracula sau o misterioasă fantomă a Operei. Doar o atingere specială, o pălărie, o pelerină, un anumit machiaj. DIVERTISMENT.
CODUL VESTIMENTAR

Pentru ea: rochie sexy de mascaradă, tocuri inalte, măști și diverse accesorii.
Pentru El:costum tematic de Halloween, sau costum elegant și cămașă neagră.
O noapte unică plină de orori și provocări. Pregatitiva pentru o noapte INFERNALA !!! într-un stil strict EROS Swingers
RECOMANDAM INTRAREA IN CLUB PANA IN ORA: 23:30


WITCHES and DEVILS 29-30 Octombrie ORA 20:00

WITCHES and DEVILS Vineri & Sâmbătă 29-30 Octombrie ORA 20:00
WITCHES and DEVILS
Vrăjitoarele și Diavolițele vă așteaptă Duminică 31 octombrie să petrecem împreună HALLOWEEN EROTIC la Eros Park Swingers Club București un loc unic și exclusiv în care respectul este cuvântul care ghidează toate interacțiunile iar sentimentul de libertate și erotism apare spontan …
Două nopți în care se poate întâmpla orice … Lasă-te purtat de instinctele tale primare și vei fi învăluit într-un vârtej de emoții și erotism pur într-un Hot club swingers.
Vă așteptăm la WITCHES and DEVILS de la ora 20.00


Private Swing Event 22-23-24 Octombrie ORA 20:00

Private Swing Event Vineri, Sâmbătă & Duminică 22-23-24 Octombrie ORA 20:00
Private Swing Event
În fiecare weekend la Eros Park Swingers Club din București farmecul, erotismul și provocarea se reunesc într-o atmosferă electrizantă și imaginativ sexy … o atmosferă fierbinte pentru a vă încălzi corpurile, într-un mediu erotic și senzual în care puteți elibera toate fanteziile voastre cele mai ascunse …
Dorința de libertate, dorința de a seduce … gustul pur al frumuseții …
Discoteca erotică, cu muzică sexy este punctul de întâlnire și schimbul primelor abordări pentru a crea un mediu magic care te va copleși!
Într-o noapte în care nimic nu este interzis …
Te așteptăm la Private Swing Event dacă ești curios și la fel de decis să trăiești o emoție erotică!
Amintiți-vă că selecția la intrarea în club este întotdeauna în vigoare.
Vestimentația frumoasa este întotdeauna apreciată.


Private Swingers Party 15-16-17 Octombrie ORA 20:00

Private Swingers Party Vineri, Sâmbătă & Duminică 15-16-17 Octombrie ORA 20:00

Private Swingers Party
Eros Park Swingers Club din București este un club libertin dedicat care organizează petreceri private cuplurilor emancipate, doamnelor singure și domnilor singuri în căutare de aventuri.
Vrei să simți emoția unui weekend relaxant? Vrei să te relaxezi?
Vino la Private Swingers Party
în Eros Park Swingers Club București.
Dragi prieteni, ce așteptați? … invitați-ți toți prietenii, să experimenteze trei nopți magice cu noi !!!


Sex Party REVOLUTION 8-9-10 Octombrie

Sex Party REVOLUTION Vineri, Sâmbătă & Duminică 8-9-10 Octombrie ORA 20:00

Sex Party REVOLUTION
Singura petrecere nebună din București, unde poți experimenta emoții niciodată trăite până acum.
O petrecere pentru swingeri unde poți trăi singur, în cel mai liber și senin mod, într-un context de mare ospitalitate.
Trei seri pentru a te cunoaște cu o băutură și apoi pentru a te elibera de plăcerea de a te juca. O ocazie de a experimenta încă o dată noaptea originală din Eros Club Swing București …. distracția și provocarea elementele esențiale …. muzică, vibrații și atmosferă …. fără a uita vreodată că protagoniștii veți fi DOAR VOI .. … realitatea originală a Bucureștiului.
Vă așteptăm la Sex Party REVOLUTION!