Evenimente


” I LOVE MILF ”…Miercuri & Joi 11-12 Decembrie ORA 22:00

Marele succes de miercuri și joi continuă, cu multe prezențe, care apreciază din ce în ce mai mult capacitatea de a te distra în timpul săptămânii,  fără a aștepta weekendul !!!
CUPLURI INTRAREA GRATUITA !!!
Vom petrece ca întotdeauna două seri pline de distracție, plăcere și erotism în forma sa cea mai completă în unica discoteca erotica din București Eros Park Swingers Club.
RECOMANDĂM INTRAREA PANA IN ORA: 23.00


Swingers Style in the Club Vin., Sâm. & Dum.13-14-15 Dec.

Vineri, sâmbătă și duminică la Eros Park Club Swingers București „Swingers STYLE in the CLUB”
În fiecare sfârșit de săptămână ne place să-i implicăm pe membrii noștri (Cupluri, Doamne și domni) într-un mediu rafinat și particular, bazat pe un stil de abordare și comportament diferit.

Clubul nostru este un loc în care, pe lângă relaxarea în sala de cinema cu proiecția de filme Hard pentru a tachina pasiunea, dansul și provocarea, te poți întâlni pentru a socializa. De fapt, dispunerea locației permite diferite spații în care: cei care se întâlnesc și vor să socializeze pentru a se cunoaște, nu sunt deranjați de muzica propusă de cei cărora le place să danseze în zona discotecii, în timp cei care se joacă în zonele private nu vor fi niciodată deranjați. Să zicem că este un stil ceva mai european, în care Clubul este interpretat ca un loc în care vă cunoașteți, discutați în timp ce beți o băutură și vă puteți bucura de bufeturi, distrați-vă cu Disco Music și, dacă doriți, jucati-vă și lăsati-vă în deplină libertate pentru a vă simți pe voi însuși.
Suntem încântați să vedem că tot mai multe cupluri, single-uri cu vârsta sub 30 de ani participă la evenimentele din Eros Park Swing Club București, ceea ce ne face mândri și înseamnă că putem crea distracție pentru toate categoriile de vârstă.
COD Vestimentar pentru aceste trei seri:
Elegant, Casual pentru el, Sexy, elegantă pentru ea.


Intriguing Games Miercuri & Joi 18-19 Decembrie ORA 22:00

Intriguing Games pentru Cupluri, Doamne Singure și Domni Singuri.
La
Eros Park Club Swingers București , miercuri și joi 18-19 decembrie, vor fi două seri cu jocuri intrigante dedicate cuplurilor intrigante și răutăcioase, cărora le place să seducă alte cupluri, Doamne Singure și Domni Singuri într-un mod foarte provocator, creând atmosfere emoționante, cu jocuri intrigante și sexy, pline de distracție și provocare. Serile sunt destinate tuturor tendințelor de a satisface toate dorințele și fanteziile erotice, recomandam vestimentație sexy pentru a face o petrecere swingers mai interesantă, excitantă și atractivă.
Două seri deschise tuturor tendințelor, Cuplurilor, Doamnelor Singure și Domnilor Singuri.
Distracție placută!!!


No Limit Winter Vin., Sâm. & Dum. 20-21-22 Dec. ORA 22:00

Evenimentele din Eros Park Swingers Club din București continuă cu „No Limit Winter” un swingers party care deschide sezonul de iarnă.
Vă invităm alături de noi pentru a petrece “No Limit Winter” cea mai HOT petrecere swing de la începutul acestei ierni dedicată tuturor participanților care doresc să experimenteze trei seri de erotism fara limite.
Să uităm vremea rece de iarnă înlocuind-o cu
dorința de a face sex.
Și când Eros Park Club Swing București organizează o petrecere, este întotdeauna fierbinte …


XXX-MAS International EVENT !!! Joi, Vineri, Sâmbătă & Duminică 26-27-28-29 Decembrie ORA 22:00

Începând cu ora 22:00, Eros Park Club Swingers din București este gata să-și întâmpine membrii la o petrecere swingers caldă și senzuală de Crăciun.
Sărbătoriți cu noi cel mai senzual și mai sexy Crăciun din București România, alegeți „cel mai mare cadou” și experimentați provocarea și perversiunea pe care doar Eros Park Club Swing din București vo poate oferi într-un Crăciun de neuitat.
Bulele potrivite, sofisticatul și rafinatul nostru bufet social vă vor însoți pe tot parcursul evenimentului, alături de muzica noastră care vă va duce într-o noapte pasionantă de dorințe și emoții.

Happy unconventional Christmas!


Eros New Year’s 2020 Eve Swingers Bucharest 31/12

Anul acesta, Eros Park Club Swingers București, vă întâmpină și vă invită la un eveniment unic de nerefuzat, sărbătorirea noului an „Gala Anului Nou 2020” cel mai EXCLUSIV REVELION SWINGERS !!! într-o locație unică și elegantă din București.
Un An Nou de Eros pentru a-l distinge de toate celelalte, astfel încât să rămână imprimat în amintiri speciale, ferit de inhibiții
și ca în fiecare an cu siguranța va fi un succes!

Divertismentul în
Eros Swingers Club va începe la ora 20:30
De la ora 20:30 la 21:30
Aperitiv de bun venit și diverse gustări
culinare pentru a intra în atmosfera magică a lui EROS.
De la ora 21:30
Superba cină bufet, unde vă puteți bucura de specialitățile noastre gastronomice, aperitive delicioase, vinuri bune, apă, sucuri, prosecco însoțite de muzică pentru a vă bucura de noul an 2020.
Încercăm să satisfacem orice tip de dorință – sărat, dulce, amar și picant, în orice numar de combinații magice.

La miezul nopții Sărbătorirea intrarii Noului An 2020 cu muzică bună și bule de CHAMPAGNE pentru toată lumea, apoi lăsați Erosul să domine noaptea până în zorii zilei.
Surprizele nu vor lipsi !!!
La ora 00:15 fantastica, frumoasa și senzuala Sexy Star Bonita, cu corpul ei uimitor, ne va încânta cu un spectacol Striptease Super Erotic, Sexy, Senzual și Provocator

O petrecere fără sfârșit pentru a experimenta prima noapte a noului an în stilul potrivit, pentru a ieși în evidență de restul.
Farmecul, eleganța și pasiunea vor fi protagoniștii serii.

Contribuții pentru această seară:
Cuplu: 300 Lei
Doamnă singură: 150 Lei
Domn singur: 500 Lei
Rezervările sunt deja deschise!!! Locurile sunt limitate !!!

Vă recomandăm să rezervați anticipat cu maxim 10 zile pentru a vă introduce cât mai curând posibil în lista de participanți.
InfoLine & WhatsApp: +40726965491 sau să ne scrieți la adresa mail:erosparkclubswing@mail.com
Eros Prark Swingers Club
București vă așteaptă la cel mai pasionat, unic și exclusiv party „REVELION Swingers 2020 !!!”


Striptease Show WELCOME 2020 !!! Marți 31 Decembrie

O NOAPTE DE NEUITAT PENTRU CELEBRAREA SOSIRII NOULUI AN!
Ora 00:00 ** WELCOME 2020 !!! **

La ora 00:00 Sărbătorirea sosirii Noului An 2020 cu CHAMPAGNE.

La 00:15 petrecerea va fi animată cu un spectacol de Striptease Super Sexy și Erotic pentru a onora Noul An 2020 în modul cel mai intrigant cu frumoasa și senzuala Sexy Star Bonita! , care ne va face cadou un Show Hot Striptease care nu trebuie ratat!!!
Este recomandabil să ajungeți la miezul nopții pentru a nu pierde spectacolul.

Acesta este stilul EROS … asta intenționează EROS să facă … și asta vrem să împărtășim cu voi toți …


Sweet Sensations Vineri, Sâmbătă & Duminică 6-7-8 Dec.

Sweet Sensations” este un eveniment swingers rafinat dedicat gustului sweet în cinstea primei petreceri mult așteptate din acestă lună, noaptea de “Moș Nicolae” în care vă ve-ți bucura de cele  mai suculente bomboane !!!
Vino la Eros Park Swingers Club din București, un loc, un grup de prieteni, cu dorința de-a inventa evenimente distractive, erotice și intrigante, participă la evenimentele noastre, vei ajunge să ne cunoști mai bine și să-ți faci noi … prieteni.

Pentru a fi în sintonie cu evenimentul vă recomandăm vestimentație în ton cu tema serii care vă ajută să intrați în atmosfera din Club.


Hot SEX in the DARK Miercuri & Joi 4-5 Decembrie ORA 22:00

Vă invităm la evenimentul: “Hot Sex in the Dark” pe care vrem să-l sărbătorim împreună cu voi.
Eros Park Club Swingers Bucureşti o locație unică și exclusivă unde libertatea, senzualitatea și erotismul sexului nasc spontan.
Un eveniment special în mijlocul săptămânii dedicat pentru Cupluri, Doamne singure și Domni singuri iubitori ai întunericului și HOT SEX-ului …Eros club swing se transformă în aceste două nopți într-o cameră DARK.
Două seri de SEX și intuneric, lăsați-vă seduși de pasiune și eliberați-vă mintea, trupul și dă libertate instinctelor tale primordiale.
Nu puteți să nu participați la o seară atat de particulară și misterioasă !!!


Swingers Pleasure Duminică 1 Decembrie ORA 22:00

Prieteni consideram duminica, punctul culminant al dorințelor erotice la Eros Park Club Swingers București se declanșează provocarea!!! devine tărâmul celor care vor să se distreze … unde toată lumea este binevenită și liberă pentru a putea da viață celor mai ascunse dorințe și vise erotice !!!
Jocurile sunt decisive, atmosfera este caldă de la prima vedere.
Te asteptam la acest eveniment daca esti curios si la fel de decis sa traiesti o emotie erotică !