Evenimente


Swingers Club Eros INFORMARE COVID-19

Eros Swingers Club București informează că în conformitate cu noua Hotărâre COVID-19 pentru protecția sănătății tuturor membrilor noștri și nu numai, începând cu data de 09 Octombrie 2020 Eros Park Swingers Club va rămâne închis.
Avem și noi, alături de toți oamenii din această țară, obligația și responsabilitatea de a acționa preventiv în această perioadă.
Vă mulțumim și vă dorim să rămaneți sănătoși.
Urmăriți-ne pentru cele mai recente actualizări pe www.erosspark.ro


Valentine’s Day Vin., Sâm. & Dum. 13-14-15 Feb.

Valentine's Day
Valentine’s Day Vineri, Sâmbătă & Duminică 13-14-15 Februarie 2021

Valentine’s Day este o zi specială cu trandafiri roșii și cutii de ciocolată, prin urmare alăturați-vă în Templul lui Eros la cel mai senzual, sexy și plin de erotism eveniment al anului.
Iubirea este cel mai frumos și sublim sentiment care există în univers, care dă sens vieții și îi fac pe oameni să-și împlinească visele și să fie mai buni.
Cu această ocazie, dedicăm acest weekend în totalitate iubitorilor și celor care au pus dragostea și pasiunea în centrul vieții lor…Prin urmare, invităm toate cuplurile îndrăgostite să sărbătorim Valentine’s Day această zi specială cu alți îndrăgostiți, într-un mediu în care comunicarea despre nevoile tale sexuale nu este doar justificată, ci încurajată.
Valentine’s Day care se sărbătorește în fiecare an este o zi magică plină de dragoste și cu o dorință de neimaginat de a-ți îndeplini capriciile erotice deoarece nu există un sentiment mai pur și mai nobil în lume.
Dacă doriți să faceți un Valentine’s Day mai erotic, creativ și mai interesant în acest an, discutați cu partenerul dvs. despre jocul swingers și vino la Eros Park Swingers Club București și distrează-te ca și când te-ai juca în propriul dormitor, aceste experiențe vă vor asigura că Valentine’s Day nu este doar de neuitat, ci și o experiență puternică de legătură în relația de cuplu.❤❤❤
Vor fi trei nopți cu partenerul tău alaturi de alții într-un joc sexy, o distracție concepută pentru ca toate cuplurile îndragostite să-și descopere fanteziile sexuale de care sunt pasionați amândoi.❤❤❤
Vino la Eros Swingers Club unde vei cunoaște oameni minunați cu care te poți distra! Este tot ce aveți nevoie, o schimbare de decor pentru a diversifica starea de spirit.
Codul de îmbrăcăminte Doamne: recomandăm îmbrăcăminte de culoare roșie și tocuri înalte, accesoriile speciale sunt binevenite (cât se poate de sexy)❤❤❤
Cod de îmbrăcăminte Bărbați: cămașă cu mâneci lungi, pantaloni corespunzători.


CARNIVAL SWING PARTY 26-27-28 Februarie

swing party
Carnival Swing Party 26-27-28 Februarie 2021

CARNIVAL SWING PARTY este a șasea petrecere de Carnaval semnată de Eros Park Swingers Club București!
Vom începe imediat cu o petrecere explozivă cu ocazia celui mai hilar si nebun eveniment al anului: CARNIVAL SWING PARTY ! Ritualuri Eros și seducție cu măști! Fețe ascunse, identitatea pierdută, glume erotice și dansuri braziliene între doamne și cavaleri.
Vom fi fericiți să sărbătorim carnavalul 2021 cu dvs. într-o locație exclusivă, selectată cu atenție pentru a asigura confort și intimitate. Veți experimenta această seară într-o atmosferă distractivă și, ca de obicei, veți avea la dispoziție spații mari, camere frumoase și confortabile, folosite ca zone de joacă.
Intriga mentală, corpurile care se ating, priviri, mângâieri care își vor găsi punctul culminant într-un vârf de erotism care te va face să petreci o noapte în care realitatea îți va depăși propria imaginație.
Toate acestea în compania cuplurilor frumoase și a multor prieteni.

International Carnival Swing Party este un eveniment într-adevăr spectaculos cu o atmosferă distractivă care va oferi fiecărui participant posibilitatea, pur și simplu purtând o mască, să aleagă și să interpreteze o nouă identitate, care să fie descoperită.
CARNIVAL SWING PARTY, cel mai distractiv, hilar și nebun Swinger Party din București însoțit de muzică BRAZILIANĂ …Răsfățați-vă în deghizări, alegeți masca care vi se potrivește cel mai bine și veniți la cea mai sexy petrecere a anului 2021 !!!
EROS înseamnă swing … EROS înseamnă plăcere … EROS înseamnă distracție !!! Acesta este acum motto-ul nostru, acesta este stilul EROS … asta e ceea ce EROS intenționează să facă … și asta este ceea ce vrem să împărtășim cu voi toți …. !!!
Ca de obicei, pentru a crea o atmosferă distractivă vă recomandăm să respectați codul vestimentar al serii: măști, costume colorate și alte accesorii de carnaval.
Pentru ea: rochie sexy colorată, tocuri înalte și mască sexy !!!
Pentru el: costum cu temă de carnaval !!!
Măștile vor fi oferite de noi la intrarea în club.
Masquerade Sexy Party un eveniment semnat Eros Park Luxury Club Swing București.


Women’s Day Duminica & Luni 7-8 Martie 2021

Womens-Day
                          Womens-Day 7-8 Martie 2021

Women’s Day – Ladies Night o seară de gală dedicată SPLENDIDEI, SENZUALEI, MINUNATEI & FANTASTICEI Fințe FEMEIA !!! în care doamnele vor fi protagonistele şi toată noaptea vor fi răsfățate… prilej pentru a oferi persoanei iubite un cadou excepţional…
Women’s Day un eveniment internațional dedicat doamnelor și fetelor care sunt invitate să lase grijile acasă, să uite de problemele şi de treburile cotidiene şi să vină la o seară special concepută pentru ele.
Doamnelor, la Eros Park Club Swing Bucureşti va fi o petrecere în cinstea voastră cu multă muzică bună care vă va ţine pe ringul de dans iar jocurile erotice vor fi ca întotdeauna cu o mulțime de persoane.
Pentru un 8 Martie, distractiv sărbătoriți Women’s Day, o petrecere swingers specială dedicată erotismului, senzualității și plăcerii feminine.
De Women’s Day, ne vom răsfăța soțiile oferindu-le o seară în care toate dorințele lor vor fi împlinite .
Women’s Day
International Event for Ladies !!! De 8 martie este un eveniment cu totul special prin care sărbătorim și prețuim femeile din întreaga lume.
Vă invităm la Eros Park Club Swingers Bucureşti România să petreceți Women’s Day, vor fi două zile într-un ambient plăcut, senin unde distracţia este componentul principal, mixată în același timp de igienă și siguranţă, un loc curat și sigur în care puteţi să vă exprimaţi liberi erotismul vostru, dorinţele voastre, plăcerile voastre, distrandu-vă fără alte gânduri dar întotdeuna cu respect reciproc.
Dress Code:
Pentru Doamne: Se recomandă tuturor doamnelor prezente la acest eveniment să poarte lenjerie seducătoare, Rochii sexy elegante și tocuri înalte.
Pentru Domni: Elegant sau Casual.
Dragi prieteni vă așteptam începând cu ora:22.00 cu Aperitiv, Prosecco & Bufet, vrem să vă oferim întotdeauna cei mai bun … este un eveniment care nu trebuie ratat !!!


Cupluri Swinging Working Sâmbătă 1 Mai

Cupluri Swinging
Cupluri Swinging Working

Cupluri Swinging Working Sâmbătă 1 Mai ORA 22:00.
Așteptăm cu nerăbdare cupluri swinging în Eros Park Swingers Club București pentru a sărbători împreună .
Veniți să petreceți cu noi două seri într-o atmosferă distractivă unde aveți oportunitate de a cunoaște personal, numerase Cupluri Swinging.
Trăiește-ți fanteziile ca pe un vis care îți tachinează simțurile … apoi plecă, uită totul și revino la realitate.
Acesta este, fără îndoială, EROS club o locație unică și exclusivă, unde sentimentul libertății și al provocarii se nasc spontan …fiecare seară este mitică … întotdeauna sexy, unică și ………. diferită !!!
Cupluri Swinging te așteaptă!” seducție în haine de lucru sexy…
Cod vestimentar recomandat de noi pentru a fi în sintonie cu evenimentul:
Pentru doamne: echipament de muncă sexy. (Nu este obligatoriu) !!!
Pentru domni: haine de LUCRU. (Nu este obligatoriu) !!!

We ❤ EROS Swingers Club
Vă mulțumim încă o dată tuturor celor care aleg să petreacă serile la noi.


GANG BANG STYLE Vin., Sâm. & Dum. 8-9-10 Ianuarie 2021

Gang Bang Style Vineri Sâmbătă & Duminică 8-9-10 Ianuarie 2021 la Eros Park Swingers Club din București.
Gang Bang Style un swingers party dedicat plăcerii feminine, oferind oamenilor cu gânduri similare un mediu sexual sigur pentru a-și explora fanteziile erotice și dorințele cele mai sălbatice.
Jocul Gang Bang este cea mai recurentă și mai vie fantezie erotică din mintea femeii de ieri și de azi sau provocarea trupească a unei femei cu mai mulți tipi pentru ea, cea ce nu este nimic absurd, ciudat și inexplicabil !!!
În trecut se vorbea puțin despre stilul gang bang pentru că lumea era mai rezervată, astăzi mai mult decât să vorbim despre acest stil avem posibilitatea de a trece la fapte.
Gang Bang este fantezia feminină numărul unu, noi fetelor de toate tipurile, vârstele, categoriile sociale ne place să ne simțim admirate, să ne răsfățăm pasiunile, jucându-ne și relaxându-ne, ne place să fim stăpânele și protagonistele jocului în grup, bucurându-ne de tot ce poate oferi o aventură.

 

gang bang
Gang Bang

Vă invităm să vă descoperiți dorințele ascunse la Gang Bang Style, unde mintea voastră va fi singura care vă va marca limitele. Desigur, întotdeauna cu respect și curtoazie maximă, deoarece există un loc pentru toată lumea, libertatea și respectul alături de stilul, tipul de farmec și inteligență sunt întotdeauna prioritare pentru noi.
În plus, stilul Gang Bang este una dintre cele mai plăcute petreceri swingers din clubul nostru la care poți să experimentezi și să încerci lucruri noi care îți pot face viața foarte interesantă.
Eros Park Swingers Club din București vă invită la Gang Bang Style o petrecere swingers, libertină și excitantă care nu va avea limite, dar în același timp elegantă care respectă limitele și dorințele tuturor participanților.
Gang Bang este recomandat persoanelor cu experiență care nu intenționează să piardă timpul și care sunt adepții jocurilor hardcore sau noilor veniți care se simt pregătiți 100% pentru o participare activă.
Pentru momentele tale intime de relaxare absolută , camerele noastre obraznice îți stau la dispoziție !!!
Vă multumim tuturor și vă așteptăm pregătiți la Gang Bang Style !!!


Cupluri Swing Reunite Vin., Sâm. & Dum. 11-12-13 Dec.

cupluri swingCupluri swing reunite pentru Erotic Dance & Play swingers party !
Cupluri Swing reunite ca întotdeauna pentru a petrece trei seri, atractive, distractive, erotice și foarte senzuale.
Este necesară o locație specială pentru o ocazie specială – Jocurile sunt hotărâte
, atmosfera este imediat caldă de la primele priviri, făcând posibilă trecerea rapidă la joc.
O reuniune mare de C
upluri Swing la București în cel mai renumit Club de swingeri Eros un Luxury Multizone unde vă puteți juca în mod liber printre 7 camere secrete tematice, erotic cinema, glory hole, dark room, camera cu gratii, etc.

Întreaga locație va fi utilizată în mod liber, fără restricții de spațiu iar sexy discoteca unde muzica momentului vă va însoți va fi punctul de întâlnire și schimbul primelor abordări unde cuplurile swing vor da frâu liber jocurilor și intrigilor, amestecate cu eleganța și senzualitatea corpului.
Vor fi trei nopți foarte populare pentru a reuni
cupluri swing de toate vârstele de la 18 la 50 de ani.

Numeroasă ne așteptăm să fie și participarea mai multor cupluri swing la primele experiențe întrucât recomandăm ca în această seară să nu vă scufundați imediat în delirul transgresiv și să vă apropiați de lumea swingerilor într-un mod mai „soft” – descoperiți vârful dorinței Eros printre cupluri swing…
Vă așteptăm la acest eveniment dacă sunteți curioși și în același mod ați decis să experimentați pofta și dragostea, emoția erotică, inovația și animația, lucruri noi și strălucitoare!

Vă puteți trăi fanteziile complet liberi într-un joc cu alte
cupluri swing deoarece la reuniunea din aceste trei seri sunteți complet printre voi – descoperiți distracția de a încerca lucrurile împreună!

Noi de la Eros Swingers club București punem pe primul loc distracția ta în totală siguranță, dorim din totdeauna să vă emoționăm pentru că vrem să vă lăsăm o frumoasă amintire.
Dacă nu știți cum să schimbați o seară plictisitoare în una atragătoare și provocantă veniți la noi să întâlniți și să cunoașteți persoane distractive!
Aceste nopți sunt pentru voi!


SWINGERS STILUL DE VIATA LIBERTIN

Swingers, stilul de viata libertin

Lumea sau fenomenul swingers este stilul de viața care îi definește pe toți acei oameni căsătoriți sau logodiți care intenționează să își schimbe în mod regulat partenerul, ei sunt denumiți swingers.

Fenomenul s-a născut încă din lumea antichității și a crescut dealungul timpului prin apariția cluburilor swingers, toate acele cupluri, dar și persoane singure care vor să petreacă seri foarte speciale și plăcute, cu siguranță vor trebui să se orienteze spre divertismentul pentru adulți oferit de un Club Swingers care implică o intimitate mai mare și este frecventat de mai multe persoane în mod regulat care se pot bucura de plăcerile vieții alături de alte persoane și prieteni.

Swingers in Romania

La noi în România mai precis la București primul club swingers oficial a fost înfințat în anii 2003-2004 și se numea Afrodita situat undeva la intrarea în comuna Pantelimon, era un club foarte mare și frumos amenajat care dacă ar fi rezistat ar fi făcut față multor cluburi libertine din Europa și chiar din întraga lume, de asemenea o foarte mare contribuție a avut-o și o are internetul cu forumurile de plăceri și relații sexuale, rețelele sociale de întalniri între cupluri, site-uri swingers de întâlniri între cupluri, barbați singuri și femei singure etc.

Swing-ul a devenit o practică libertină foarte răspândită în ultimii ani care implică numeroase cupluri, bărbați și femei dispuși să încerce acest nou stil de viață. Pe vremuri bărbații erau cei care doreau să experimenteze acest nou joc erotic, dar în ultimul timp și femeilor li se pare foarte interesant să întâlnească persoane diferite cu care să se distreze și să se lase în plăcerea sexului pur.

Daca experimentați un sentiment de plictiseală, monotonie din care nu puteti ieși, atunci vă așteptăm în aceasta lume pentru a vă schimba conceptul de distracție, creând un divertisment inovator, care vă va îmbunătăți relația de cuplu și vă va asigura că puteți fi cu adevărat mulțumiți de alegerea dvs. finală.

Echipa Eros Park Swingers Club vă dorește distracție plăcută !!!


CLUB SWINGERS – CONCEPTUL SWINGING

Club Swingers – Conceptul Swinging

Club swingers este conceptul de distracție care este întotdeauna prezent în orice persoana care vizează o cultură deschisă și modernă a vieții și se asigură că fiecare moment petrecut este unic cu experiențe, emoții, pasiuni și fantezii interesante.

O privire interesantă, un zâmbet, o conversație îmbogățită de o provocare rafinată, o socializare cu tentă erotică: acestea sunt sugestiile pe care le puteți găsi într-un Club Swingers care este un club de noapte normal unde puteți să savurați o cină sau să ascultați o muzică bună, dar seara de după este cu totul diferită, încrederea crește pe canapelele confortabile și devine pură plăcere datorită spațiilor private diverse cu diferite dimensiuni, lumina obscură face ca atmosfera să devină interesantă, stimulantă, foarte fierbinte și perversă făcându-te să uiți complet lumea exterioară.

Toată lumea care vizitează un club swingers trebuie să se simtă în siguranță și liberă să-și exprime emoțiile și fanteziile sexuale fără limite sau prejudecăți … totul cu educație și respectul pe care îl meritați.

club

În țările mai dezvoltate conceptul de club swingers a început în anii ’70 iar dealungul timpului ele au devenit locuri publice de întâlnire și plăcere, locuri de experimentare a fanteziilor erotice și de dizolvare a inhibițiilor unde cei care practică swingul merg ca la orice club, deviza lor fiind: „nimic nu este obligatoriu totul se face din placere”
Libertatea care o gasesti într-un club swingers nu înseamnă ca poți face ceea ce îți dorești, ci să înțelegi unde se termină bunul tău simț și cel al altora.
În iteriorul unui club swingers vei gasi persoane cu diverse obțiuni: cupluri pentru cupluri, cupluri pentru domni singuri, cupluri pentru doamne singure, threesome, orgy, fetish, cockold, voyeur, cupluri exhibiționiste (cei care se joacă cu partenerul în aceeași cameră și le place să fie priviți), cupluri cu ea bisex, cupluri swinger/non-swinger, cupluri la primele experiențe, cupluri întalniri soft, cupluri curioase, doamne singure și domni singuri.
PRIN URMARE…
Dacă îți place conceptul de club swingers, schimbul de parteneri, tot ce trebuie să faci este să mergi la un club de acest gen unde vei întâlni oameni de toate vârstele care au plăcerea de experiențe unice cu alte persoane.
Echipa Eros Park Swing Club București vă așteaptă să petreceți seri de neuitat.


COMUNITATEA SWINGING-SWINGING COMMUNITY

Comunitatea swinging…
V-ați întrebat vreodată ce este, cine face parte din comunitatea swinging și dacă swinging-ul în general este pentru dumneavoastră?
Comunitatea swinging este formată din cupluri, domni singuri și doamne singure care decid să se apropie de această lume incitantă deoarece au descoperit că au o sexualitate care caută ceva mai mult decât monogamia clasică, pentru a rupe monotonia de cuplu mai ales când relațiile lungi au devenit plictisitoare și lipsite de diversiuni fără ca celălalt să fie gelos că partenerul lor interacținează cu alte persoane (parteneri de joacă), ei devin din ce în ce mai atrași, mai dornici unul de celalalt, iar aspectul înșelaciunii dispare.

comunitatea swinging
comunitatea-swinging

Din comunitatea swinging fac parte persoane open-mind care nu au interese față de alții şi au o definiție (regulile Jocului) foarte bine stabilită si anume că ştiu să-şi respecte limitele lor, ale partenerilor şi a celor din jur.
Prin practicarea schimbului de parteneri cuplurile care intră în comunitatea swinging consideră un mod interesant de a petrece timpul liber, vor să iasă din rutina de zi cu zi şi să-şi stimuleze viaţa sexuală.
La baza relației unui cuplu care face parte din comunitatea swinging este repectul, au o relație foarte deschisă, nu au secrete, nu se înseală, complicitatea la varietatea experiențelor și aventurile sexuale cu alte persoane le îmbunatațesc relația, dragostea lor devine mai intima, își cunosc partenerul în profunditate.
Trebuie să încercați măcar odată fără frici și inhibiții cu persoane potrivite care au aceleași înclinații, fantezi și perversiuni, având în considerare că nimeni, în niciun fel, nu trebuie să se simtă constrâns sau obligat la niciun fel de interacțiune nedorită, este un simplu joc erotic care începe și se tremină în locul respectiv iar dacă v-ați simțit atrași îl puteți repeta de câteva ori pe lună sau mai regulat în weekend.
Bucurați-vă de plăcere și senzații în momentul în care le încercați, de asemenea liniștea și încrederea reciprocă, va fi cu siguranță un început minunat pentru experiența ta în comunitatea swinging.
Indiferent dacă faceți parte sau nu din comunitatea swinging, comunicarea este elementul principal al unei relații de cuplu și dacă fiecare persoana ar învăța să o facă mai frecvent și mai ales sincer, rata divorțului ar scădea semnificativ.
Un stil de viață libertin duce la o comunicare a cuplului la un nivel înalt.
În cele din urmă, nu uitați respectul pe care trebuie să îl aveți întotdeauna față de partenerul dvs., indiferent de decizia finală a acestuia.
Echipa Eros Park Swinger Club vă dorește swing plăcut !!!