Evenimente


Informare COVID-19 9 Martie 2020 ORA 00:00

În conformitate cu noua informare COVID-19
Avem și noi, alături de toți oamenii din această țară, obligația și responsabilitatea de a acționa preventiv în această perioadă.
Pentru protecția sănătății tuturor membrilor noștri și nu numai, vă informăm că Eros Park Swingers Club va rămâne închis începând cu data de 09 Martie 2020 până la data de 12 Iunie 2020.
Toate evenimentele care au fost publicate pe site pâna la data de 12 Iunie 2020 nu trebuiesc luate în considerare.
Vă mulțumim și vă dorim să rămaneți sănătoși.
Urmăriți-ne pentru cele mai recente actualizări.


Opens the 5th Season of Summer Vineri 19 Iunie ORA 22:00

Ești pregătit pentru o vară sexy, cu un grup divers de prieteni cu gânduri similare? Dacă da, atunci vă așteptăm la Eros Park Club Swingers București, pentru al cincilea an consecutiv pentru a sărbători deschiderea sezonului de vară cu petreceri swingers foarte distractive și sexy.
Vor fi petreceri Swingers de neuitat !!! “SUMMER 2020 in EROS”!
19-20-21
Iunie – Welcome Hot Summer!
26-27-28 Iunie – Sexy Summer
3-4-5 Iulie – SEXY BIKINI Party
10-11-12 Iulie – SEX on the BEACH
17-18-19 Iulie – HAWAIIAN Swingers Party
24-25-26 Iulie – TOPLESS Exciting Party
31 Iulie, 1-2 August – PAREO Sensual Party

Noi de la Eros Park Swingers Club București promovăm de mai mulți ani calitatea și discreția deoarece sunt cuvintele-cheie și de aceea vă apreciem pe toți cei care ne frecventați.
Vă așteptăm cu drag la evenimentele verii 2020 !!!
Dacă nu vi, nu ști ce pierzi !!!
DRESS CODE: Nu uitați să veniți cu cele mai sexy și colorate ținute încât intensitatea, senzualitatea și aerul estival să stimuleze fanteziile voastre erotice.

InfoLine & WhatsApp: +40726965491


Welcome Hot Summer! Vin., Sâm.& Dum. 19-20-21 Iunie

Sărbătește acest weekend în cel mai sexy mod posibil, alătură-te celor mai sexy prieteni la Eros Park Club Swingers București unde vor fi trei nopți fantastice pline de distracție, erotism și poftă de joacă la care toți vor participa pentru a transforma cele mai erotice vise de vară în realitate.
Eros Park Club Swing București locația perfectă pentru a vă elibera, a fi liberi și a sărbători „Welcome Summer!”
DRESS CODE: Pentru a fi în sintonie cu sezonul,recomandăm ca toți participanții după miezul nopții sunt invitați să rămână în costume de baie sau în Lenjerie intimă. (nu este obligatoriu)


VERY HOT Miercuri & Joi 24-25 Iunie ORA 22:00

VERY HOT o petrecere swingers în mijlocul săptămânii cu jocuri distractive și multe alte oportunități de a vă cunoaște și de a vă cufunda în atmosfera de vară cu muzica potrivită.
Vino să ne vizitezi la Eros Park Club Swingers București, un loc foarte îndrăgit unde prietenii se întâlnesc pentru a se distra.

Aici puteți începe călătoria în lumea swingerilor cu un long drink sau un pahar de vin bun.
DRESS CODE:
Bărbat: casual – cămașă și pantaloni
Femeie: rochie sexy


SEXY SUMMER Begins !!! Vineri, Sâm. & Dum. 26-27-28 Iunie

Salutăm al doilea weekend de vară cu o petrecere sexy și fierbinte într-unul dintre cele mai frumoase cluburi swingers din București… EROS PARK un spațiu uimitor dedicat plăcerii voastre.
Va fi o petrecere SEXY în costume de baie sau lenjerie (non obbligatorio), un mix perfect combinat cu senzualitate și eleganță… demonstrați-ne cât de departe poate ajunge imaginația dvs. pentru că Swingerul de vară din București este în EROS Club Swingers !
Descoperiți-l !!!


GANG BANG Opening Miercuri & Joi 1-2 Iulie ORA 22:00

începem luna iulie în forța cu: „Opening GANG BANG „ vor fi două nopți fără limite pentru cine vrea mai mult.
Lăsați-vă seduși într-o nouă și excitantă experiență în cel mai exclusiv Club Swingers din Bucuresti Eros Park.
Trăiește fanteziile tale într-un ambient rafinat și confortabil unde Fascinația, Erotismul și Provocarea se îmbină în aceaste două nopți într-o atmosferă electrizantă și foarte sexy…


Sexy BIKINI Swingers Party Vin., Sâm. & Dum. 3-4-5 Iulie

„Sexy Bikini Swingers Party” un swingers party atractiv, fascinant și foarte sexy în care doamnele vor fi animatoarele cu o paradă „Only Sexy Bikini” (costume de baie) și multă distracție, toate acestea la Eros Park Swingers Club din București România, unde întotdeauna atmosfera intrigantă, extraordinară și fantastică este fără limite.
Vă așteptam numeroși la „Sexy Bikini Swingers Party” !!! O Petrecere swinger și libertină.
Pentru a crea o atmosferă distractivă
și pentru a fi în sintonie cu anotimpul, după miezul nopții toți participanții sunt invitați să rămână în bikini, dar nu este obligatoriu!

Bar & Bufet GRATS !!! pentru toți participanții.
R
ecomandăm intrarea până la ora 00:00.


HOT and ACTIVE Pleasures Miercuri & Joi 8-9 Iulie ORA 22:00

HOT and ACTIVE Pleasures” la minunatul Eros Park Club Swingers București două seri de vară HOT, Active și exclusive, deschise tuturor tendințelor, oameni calzi, distractivi, deschisi și neinhibitați, cupluri, doamne singure și domni singuri.
Acest eveniment este recomandat persoanelor cu experiență care caută acțiuni hardcore sau nou-veniților care se simt gata 100% pentru participarea activă.
Alăturați-vă nouă pentru a vă răsfăța dorințele și plăcerile voastre.
Recomandăm Dress Code (cod vestimentar):
Doamne – încălțăminte cu tocuri înalte și îmbrăcăminte provocantă.
Bărbați – Casual.


SEX on the BEACH Vineri, Sâmbătă & Duminică 10-11-12 Iulie

Sex on the BEACH” în Eros Park Club Swing București, scopul acestor trei seri este de a reuni persoane frumoase și intrigante într-un mediu primitor și extrem de erotic, unde va fi ușor să vă cunoașteți și să socializați în cel mai potrivit mod… LibertyLifeStyle.
Va fi un eveniment magic
în care aveți ocazia să petreceți timpul alături de alții distrandu-vă ca la plajă, în costume de baie, bikini și alte accesorii care scot în evidență bronzul. „Sex on the Beach”, the Life is Beautiful! în care distracția, gustul și provocarea pură nu vor lipsi…toate acestea vor fi însoțite de o atmosferă sexy și extrem de erotică, cu zone și camere private cu tot confortul și pentru toate gusturile …
Trebuie doar să începem numărătoarea inversă…
Motto-ul nostru este: Provocarea cu clasa, gustul și erotismul

Dress Code: pentru a avea o distracție de vară obraznică și sexy recomandăm ca toți participanții după miezul nopții să rămână în costume de baie, bikini și alte accesorii care scot în evidență bronzul. (nu este obligatoriu)


Erotic SEXY Nights Miercuri & Joi 15-16 Iulie ORA 22:00

Miercuri și joi „Erotic SEXY Nights” vă așteptăm să experimentați două nopți erotice și sexy la EROS CLUB SWINGERS BUCUREȘTI ROMÂNIA.
Un eveniment pentru toate cuplurile, doamnele și domnii singuri care iubesc atmosfera intimă, erotică și Sexy!
Muzică frumoasă și imediat după … erotismul va lumina petrecerea.

Recomandăm Dress Code (cod vestimentar):
Doamne – încălțăminte cu tocuri înalte și îmbrăcăminte Sexy.
Bărbați – Casual sau elegant.

Pentru informații și rezervari InfoLine & WhatsApp: +40726965491