Swing-Esenta clubului swing 21-22-23 Mai 2021

clubului swing
Esenta clubului swing

Esenta clubului swing Vineri, Sâmbătă & Duminică 21-22-23 Mai

Filozofia noastră se bazează pe adevărata esență a clubului swing, în care nu trebuie construit, dirijat și simulat nimic, jocul magic al sexului, unde nimic nu este obligatoriu, ci regula de a ști cum să-ți prinzi partenerul într-un joc erotic cu gust autentic. De aceea, la noi nu veți întâlni cupluri false sau single-uri de calitate scăzută, sunteti doar voi, cu farmecul dvs., voi creați complicitatea necesară.
La petrecerile sexy și erotice organizate de Eros Park Swingers Club pot participa: cupluri care schimbă parteneri, cupluri exibiționiste, cupluri care sunt pentru prima dată, cupluri soft, cupluri full swap, doamne singure, domni singuri, pentru plăcerea de a trăi seri diferite, pentru a face cunoștințe noi, schimburi de cuplu sau jocuri de grup, toate acestea fără obligații forțate, într-un mediu rafinat și elegant.
In acest tip de cluburi este premis și legitim să te propui, clar cu tact și educație, dacă nu dorești „să-ți faci prieteni” este suficient să îndepărtezi persoana în cauză, chiar și cu un simplu gest.
Esența clubului swing constă și în tipul vestimentației care este particulară și foarte frumoasă, deci pentru bărbați îmbrăcăminte elegantă sau casual iar doamnele au ocazia si este de preferat să poarte haine foarte sexy și atractive.
Conducerea clubului swing își rezervă dreptul de a selecta singuri domni pe baza numărului de cupluri prezente.
Pentru a evita orice probleme este întotdeauna necesar să rezervați telefonic.
Dragi prieteni esența clubului swing vă asteaptă… fiecare seară este legendară … mereu unică și … diferită !!!

Sexy Secret Nights...Vineri, Sâmbătă & Duminică 28-29-30 Mai
Senzualitate Pura 14-15-16 Mai ORA 22:00