EROTIQUE CARNIVAL International PARTY 28-29 Februarie

Lasă toate regulile în urmă și scufundă-te cu noi în acest covârșitor EROTIQUE CARNIVAL dedicat în întregime lumii Eros Park Club Swingers di Bucarest.
Seducția și transgresiunea EROTIQUE CARNIVAL vor fi motivul acestei petreceri plină de căldură semnată de Eros Park Luxury Club Swing București: nuanțele luminoase ale Carnavalului cu lumini și umbre ca instrument de seducție elegant și rafinat …
Carnavalul este cel mai festiv și mai distractiv eveniment al sezonului.

Masca, folosită în antichitate ca obiect ritual, este folosită acum pentru a-și asuma identități diferite, pentru a se elibera de obligațiile sociale și pentru a subverti ierarhiile și ordinea stabilită.
În Veneția, numai în perioada carnavalului după ce a purtat o mască, a fost permis să încălce orice regulă, recunoscând întotdeauna autoritatea Dogei.
Erotique Carnival International Party este un eveniment care va reuni cele mai diverse culturi, stiluri și personaje. Va exista o atmosferă cu adevărat cosmopolită și internațională, care va oferi fiecărui participant posibilitatea, prin simpla purtare a unei măști, de a alege și interpreta o nouă identitate, totul de descoperit.
Intrigă mentală, corpuri care se ating reciproc, priviri, mângâieri care își vor găsi punctul culminant într-un vârf al erotismului care te va face să petreci o noapte în care realitatea îți va depăși propria imaginație, când masca îți va permite să zărești câteva noanțe de piele … Când dorința crește în reflectarea slabă a unei jumătăți de lumină … când masca cade și cu ea orice altceva … răsfățați-vă, deghizați-vă, alegeți masca care vi se potrivește cel mai bine și lăsați-vă seduși de cea mai nebună petrecere a anului.
Acesta este stilul EROS … asta e ceea ce EROS intenționează să faca … și asta este ceea ce vrem să împărtășim cu voi toți ….
Imposibil să nu te distrezi, imposibil să nu participi la
o noapte HOT însoțită de muzica BRAZILIANĂ …….
Ca de obicei, vă recomandăm să respectați codul vestimentar necesar pentru aceste seri dar nu este obligatoriu
Pentru Ea: Rochie colorata sexy de carnaval, accesorii de carnaval
și tocuri înalte.
Pentru El: Costum de carnaval

Măștile vor fi oferite de noi la intrarea în club.

Gifts for Ladies Duminică 1 Martie ORA 22:00
XXX - Play Full Miercuri & Joi 26-27 Februarie ORA 22:00