Eros Park – Club Swingers Bucuresti
REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA

 1. Eros Park Swingers Club este unul din primele cluburi swing din Bucuresti deschis cu circa 4 ani in urma, filozofia noastra se bazeaza pe adevarata esenta a clubului swing, in care nimic nu trebuie sa fie construit, regizat si prefacut, magicul joc al sexului, unde nimic nu este obligatoriu, dar este valabila regula de a sti sa capturezi partenerul intr-un joc erotic cu gust genuin. De aceea la noi nu o sa intalnesti cupluri false sau domni singuri de joasa calitate, sunteti decat voi cu fascinatia Dvs. pentru a va creea complicitatea necesara.

“EROS PARK SWINGERS CLUB din Bucuresti este locul in care se organizeaza intalniri.
Este deci, oportun, a se impune niste reguli pentru ca toti cei care vin sa se simta in siguranta si foarte bine.

La intrarea in spatiile clubului se va completa un formular cu toate datele, dupa care vi se va elibera un card de membru sustinator valabil 1 an (un an) de zile care va fi prezentat de fiecare data la intrare cand se va achita si cotizatia stabilita. Toate datele vor fi in custodia noastra respectand normele legale. Ca in toate locurile particulare si Clubul Swing are mici reguli, moduri de comportament pentru a crea o atmosfera cat mai placuta si momente exclusive.

 • Pentru a putea intra in clubul EROS PARK trebuie sa aveti varsta minima de 18 ani.
 • Este interzisa imbracamintea neadecvata. De preferat este imbracamintea sexy pentru doamne, iar pentru domni sacou si cravata. In acelasi timp conducerea clubului isi rezerva dreptul de a-si selecta membrii.
 • BARUL este la liber, in limita bunului simt, si este de preferat sa va adresati personalului calificat pentru a fi serviti. Conducerea isi rezerva dreptul de a solicita parasirea locatiei, de catre cei care consuma abuziv. Barul serveste bauturi alcoolice pana la ora 02.30.
 • Conducerea isi rezerva dreptul de a controla participarea efectiva a ambelor parti ale cuplului (cuplurile nu se pot desparti in interiorul clubului).
 • Este interzisa cu strictete abordarea urata, vulgara si pretentioasa. Nimic nu este obligatoriu!
 • Este absolut interzis sa se schimbe adrese sau numere de telefon in interiorul clubului.
 • Este strict interzisa folosirea telefoanelor mobile in incinta clubului.
 • Se interzice folosirea aparatelor foto, telecamerelor, videocamerelor, laptopurilor, tabletelor etc. in interiorul sau exteriorul clubului. Pentru acest motiv nu este posibila intrarea cu genti, rucsacuri, etc. Pentru a depozita acestea din urma sunt puse la dispozitia Dvs., la intrarea in Club, cusete de siguranta. Toate acestea pentru a tutela intimitatea Dvs. si a celor din jurul Dvs. Personalul clubului nu este raspunzator de pierderea sau deteriorarea bunurilor si a valorilor.
 • Este obligatoriu sa telefonati intotdeauna inainte de a veni, pentru a efectua rezervarea.
 • Femeile singure pot intra in Club numai daca sunt insotite de un cuplu care este deja membru.
 • Este interzis ca membrii clubului sa solicite compensatii in ceea ce priveste serviciile prestate, de asemenea nu au dreptul sa ridice pretentii in ceea ce priveste conditiile si serviciile care li se ofera.
 • Este interzisa introducerea bauturilor alcoolice si non-alcoolice.
 • Fumatul este permis doar in locurile special amenajate.
 • Nu se permite accesul în club a persoanelor aflate in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor, sau care prin comportament sau limbaj ii deranjează pe ceilalti membri.
 • Este interzisa oferirea unor sume de bani pentru activitati sexuale.

Încălcarea acestor reguli pe parcursul petrecerilor va conduce la excluderea și interzicerea accesului în sediul Clubului! Vă rugăm să semnalați personalului orice tentativă de încălcare a acestor reguli!