EROS HAPPY BIRTHDAY !!! 5° Anniversary Sâmbătă 18 Iulie ORA 22:00

EROS Park Swingers Club București s-a născut în 2015 dintr-un proiect care își propune să scoată ideea clubului privat din rutina clasică cu care suntem obișnuiți.
Ideea noastră de Club Swingers este aceea a unui loc unde vă puteți reuni pentru a vă împărtăși fanteziile sexuale în totală libertate ca și cum vați simți la voi casă; unde săptămână după săptămână vă veți întâlni cu prietenii voștri „de joc”.

Până acum am rezumat mai mult sau mai puțin ceea ce se întâmplă în toate cluburile; dar în realitate nu este așa pentru că puterea noastră este și va fi selecția. Pe lângă faptul că sunt swingeri, membrii noștri trebuie să fie motivați și să se comporte ca atare. Evident, discursul se adresează atât bărbaților, cât și cuplurilor care au ajuns împreună la o etapă importantă de sărbătorit, cel de-al an de viață al lui Eros Park Club Swingers București , 5 ani de pură și adevarată REALITATE – „Uneori visele devin realitate”
Am creat proiecte potrivite pentru diferite situații, de la o socializare simplă pe o canapea în timp ce deguztăm un cocktail, la o mini discotecă erotică, până la intriga creată în camerele noastre.
Pentru fiecare an trecut ne-ați oferit momente de neuitat, făcându-ne să ne gândim la anii petrecuți ca fiind cei mai frumoși deoarece cu toții ați făcut proiectul nostru comun o evoluție continuă plină de surprize și realizări.
Începând cu primul său an, Eros Park Club Swing a inițiat și încurajat mulți nou-veniți curioși în acest mediu, devenind imediat un important punct de referință pentru istoria Swingers-ului românesc.

Avem multe planuri și idei pentru viitor, dar le veți descoperi în timp, evident, frecvența prezenței dvs. va fi foarte importantă. Activitatea asociativă va fi foarte variată și, mai ales, nu veți regreta niciodată că ați venit să ne vizitați.
Acestea fiind spuse, vrem să vă dorim tuturor un „joc” plăcut.
Vă mulțumim tuturor pentru că ați făcut din Eros Park Swingers Club unul dintre cele mai importante locuri din stilul de viață Swinger din România.
Vino să sărbătorești a 5-a aniversare a lui Eros Park Club Swing București, distrându-te împreună ca întotdeauna !!!
Eveniment unic
într-o companie plăcută cu o mulțime de prieteni și prietene.

Cea mai interesantă aniversare a anului vă așteaptă !!!
Rezervați acum !!! La multi ani Eros Club!!!

Erotic Striptease Show on the occasion of the 5th Anniversary Sâmbătă 18 Iulie ORA 23:45
Erotic SEXY Nights Miercuri & Joi 15-16 Iulie ORA 22:00