Cupluri Swing Reunite Vin., Sâm. & Dum. 11-12-13 Dec.

cupluri swingCupluri swing reunite pentru Erotic Dance & Play swingers party !
Cupluri Swing reunite ca întotdeauna pentru a petrece trei seri, atractive, distractive, erotice și foarte senzuale.
Este necesară o locație specială pentru o ocazie specială – Jocurile sunt hotărâte
, atmosfera este imediat caldă de la primele priviri, făcând posibilă trecerea rapidă la joc.
O reuniune mare de C
upluri Swing la București în cel mai renumit Club de swingeri Eros un Luxury Multizone unde vă puteți juca în mod liber printre 7 camere secrete tematice, erotic cinema, glory hole, dark room, camera cu gratii, etc.

Întreaga locație va fi utilizată în mod liber, fără restricții de spațiu iar sexy discoteca unde muzica momentului vă va însoți va fi punctul de întâlnire și schimbul primelor abordări unde cuplurile swing vor da frâu liber jocurilor și intrigilor, amestecate cu eleganța și senzualitatea corpului.
Vor fi trei nopți foarte populare pentru a reuni
cupluri swing de toate vârstele de la 18 la 50 de ani.

Numeroasă ne așteptăm să fie și participarea mai multor cupluri swing la primele experiențe întrucât recomandăm ca în această seară să nu vă scufundați imediat în delirul transgresiv și să vă apropiați de lumea swingerilor într-un mod mai „soft” – descoperiți vârful dorinței Eros printre cupluri swing…
Vă așteptăm la acest eveniment dacă sunteți curioși și în același mod ați decis să experimentați pofta și dragostea, emoția erotică, inovația și animația, lucruri noi și strălucitoare!

Vă puteți trăi fanteziile complet liberi într-un joc cu alte
cupluri swing deoarece la reuniunea din aceste trei seri sunteți complet printre voi – descoperiți distracția de a încerca lucrurile împreună!

Noi de la Eros Swingers club București punem pe primul loc distracția ta în totală siguranță, dorim din totdeauna să vă emoționăm pentru că vrem să vă lăsăm o frumoasă amintire.
Dacă nu știți cum să schimbați o seară plictisitoare în una atragătoare și provocantă veniți la noi să întâlniți și să cunoașteți persoane distractive!
Aceste nopți sunt pentru voi!

GANG BANG STYLE Vin., Sâm. & Dum. 8-9-10 Ianuarie 2021
Swing Party Lingerie13-14-15 Noi. ORA 22:00