COMUNITATEA SWINGING-SWINGING COMMUNITY

Comunitatea swinging…
V-ați întrebat vreodată ce este, cine face parte din comunitatea swinging și dacă swinging-ul în general este pentru dumneavoastră?
Comunitatea swinging este formată din cupluri, domni singuri și doamne singure care decid să se apropie de această lume incitantă deoarece au descoperit că au o sexualitate care caută ceva mai mult decât monogamia clasică, pentru a rupe monotonia de cuplu mai ales când relațiile lungi au devenit plictisitoare și lipsite de diversiuni fără ca celălalt să fie gelos că partenerul lor interacținează cu alte persoane (parteneri de joacă), ei devin din ce în ce mai atrași, mai dornici unul de celalalt, iar aspectul înșelaciunii dispare.

comunitatea swinging
comunitatea-swinging

Din comunitatea swinging fac parte persoane open-mind care nu au interese față de alții şi au o definiție (regulile Jocului) foarte bine stabilită si anume că ştiu să-şi respecte limitele lor, ale partenerilor şi a celor din jur.
Prin practicarea schimbului de parteneri cuplurile care intră în comunitatea swinging consideră un mod interesant de a petrece timpul liber, vor să iasă din rutina de zi cu zi şi să-şi stimuleze viaţa sexuală.
La baza relației unui cuplu care face parte din comunitatea swinging este repectul, au o relație foarte deschisă, nu au secrete, nu se înseală, complicitatea la varietatea experiențelor și aventurile sexuale cu alte persoane le îmbunatațesc relația, dragostea lor devine mai intima, își cunosc partenerul în profunditate.
Trebuie să încercați măcar odată fără frici și inhibiții cu persoane potrivite care au aceleași înclinații, fantezi și perversiuni, având în considerare că nimeni, în niciun fel, nu trebuie să se simtă constrâns sau obligat la niciun fel de interacțiune nedorită, este un simplu joc erotic care începe și se tremină în locul respectiv iar dacă v-ați simțit atrași îl puteți repeta de câteva ori pe lună sau mai regulat în weekend.
Bucurați-vă de plăcere și senzații în momentul în care le încercați, de asemenea liniștea și încrederea reciprocă, va fi cu siguranță un început minunat pentru experiența ta în comunitatea swinging.
Indiferent dacă faceți parte sau nu din comunitatea swinging, comunicarea este elementul principal al unei relații de cuplu și dacă fiecare persoana ar învăța să o facă mai frecvent și mai ales sincer, rata divorțului ar scădea semnificativ.
Un stil de viață libertin duce la o comunicare a cuplului la un nivel înalt.
În cele din urmă, nu uitați respectul pe care trebuie să îl aveți întotdeauna față de partenerul dvs., indiferent de decizia finală a acestuia.
Echipa Eros Park Swinger Club vă dorește swing plăcut !!!

CLUB SWINGERS – CONCEPTUL SWINGING