CARNIVAL SWING PARTY 26-27-28 Februarie

swing party
Carnival Swing Party 26-27-28 Februarie 2021

CARNIVAL SWING PARTY este a șasea petrecere de Carnaval semnată de Eros Park Swingers Club București!
Vom începe imediat cu o petrecere explozivă cu ocazia celui mai hilar si nebun eveniment al anului: CARNIVAL SWING PARTY ! Ritualuri Eros și seducție cu măști! Fețe ascunse, identitatea pierdută, glume erotice și dansuri braziliene între doamne și cavaleri.
Vom fi fericiți să sărbătorim carnavalul 2021 cu dvs. într-o locație exclusivă, selectată cu atenție pentru a asigura confort și intimitate. Veți experimenta această seară într-o atmosferă distractivă și, ca de obicei, veți avea la dispoziție spații mari, camere frumoase și confortabile, folosite ca zone de joacă.
Intriga mentală, corpurile care se ating, priviri, mângâieri care își vor găsi punctul culminant într-un vârf de erotism care te va face să petreci o noapte în care realitatea îți va depăși propria imaginație.
Toate acestea în compania cuplurilor frumoase și a multor prieteni.

International Carnival Swing Party este un eveniment într-adevăr spectaculos cu o atmosferă distractivă care va oferi fiecărui participant posibilitatea, pur și simplu purtând o mască, să aleagă și să interpreteze o nouă identitate, care să fie descoperită.
CARNIVAL SWING PARTY, cel mai distractiv, hilar și nebun Swinger Party din București însoțit de muzică BRAZILIANĂ …Răsfățați-vă în deghizări, alegeți masca care vi se potrivește cel mai bine și veniți la cea mai sexy petrecere a anului 2021 !!!
EROS înseamnă swing … EROS înseamnă plăcere … EROS înseamnă distracție !!! Acesta este acum motto-ul nostru, acesta este stilul EROS … asta e ceea ce EROS intenționează să facă … și asta este ceea ce vrem să împărtășim cu voi toți …. !!!
Ca de obicei, pentru a crea o atmosferă distractivă vă recomandăm să respectați codul vestimentar al serii: măști, costume colorate și alte accesorii de carnaval.
Pentru ea: rochie sexy colorată, tocuri înalte și mască sexy !!!
Pentru el: costum cu temă de carnaval !!!
Măștile vor fi oferite de noi la intrarea în club.
Masquerade Sexy Party un eveniment semnat Eros Park Luxury Club Swing București.

Women's Day Duminica & Luni 7-8 Martie 2021
Valentine's Day Vin., Sâm. & Dum. 13-14-15 Feb.