swingers club


 

Swingers Club

Eros Park este cel mai cult și exclusiv Club Swingers din București.
Doar cupluri reale, clienți selectați și o componentă internațională puternică.


Eros Park Swingers Club București
, care într-un timp scurt a devenit punctul de referință pentru cuplurile swinger, doamne singure și domni singuri care iubesc libertatea, este dotat cu orice confort și gestionat în mod pasional și cu experiență, oferă o discoteca sexy, un cinematograf erotic, Glory Holle, Cameră întunecată, Bar și 7 camere de joacă sexy, precum și evenimente și spectacole pentru a face serile din ce în ce mai atractive.

Eros Park Swingers Club din Bucuresti Romania este un club prive’ preferat atat de cuplurile amatoare de transgresivitate cat si de persoanele singure, unde acestea isi pot realiza propriile fantezii erotice si unde au posibilitatea de a socializa intr-un ambient relaxant, particular, la o masuta, la bar, servind o gustare la bufetul preparat in fiecare seara de noi si care este pus la dispozitia membrilor nostri.

Eros Park Swingers Club este unul dintre cele mai importante cluburi swing din București, renumit pentru eleganța sa seducătoare, atmosfera picantă și rafinată, care a făcut atât de mult entuziasm cu stilul său unic și irepetabil, vă invitam să ne vizitati pentru a vă abandona intr-o atmosferă deosebită, formată din parfumuri, culori și senzatii, unde puteti intâlni oameni noi care iubesc jocul seductiei.

Eros Park Swingers Club București oferă o discotecă erotică, cinema erotic, cameră masaj, dark room, glory hole și multe camere intime în care se creează situații excitante în care exhibiționismul devine regulă, sunt admise persoane fără inhibiții dispuși să respecte anumite reguli, în primul rând discreție, eleganță și prezență bună.

Eros Park Swingers Club este cel mai libertin, cunoscut și mai frecventat Club Swing din București. Un ambient unic și exclusiv de 200 mp. unde întâlnirea și socializarea sunt favorizate de o atmosferă rafinată, unde veți găsi maximum de intimitate, curățenie, eleganță și igienă. Eros Park Swingers Club București oferă diferite ambiente, de la cele pentru jocuri erotice pâna la cele de socializare.

Eros Park Swingers Club București un ambient rezervat, primitor și familial, care oferă vizitatorilor ocazia de a-și trăi fanteziile și dorințele lor erotice în deplină libertate.
Suntem deschiși pentru orice tip de nevoi care cuprind plăcerea de a interacționa și de a cunoaște alți oameni, de a crea mediul potrivit, dar întotdeauna cu respect reciproc, fără a forța sau a programa.

Va asteptam sa petreceti seri speciale, diverse, pline de culoare si fantezie. Sunteti invitati sa lasati afara propria realitate si sa va aruncati in fantezia seductiei!

Aveti dorinte secrete? Nu stiti unde ati putea sa vi le exprimati? Aici este locul potrivit!

Respectandu-i pe altii si cu acordul lor, puteti sa va condimentati propriile vieti, cu lucruri la care doar ati visat poate, voi sau impreuna cu partenerul vostru.
Aici puteti dansa, puteti sa va “jucati”, sa experimentati – intelegeti ce vreau sa spun, cu maxima libertate! Aici suntem toti pentru asa ceva.

Nimeni nu judeca si nimeni nu este judecat.

Aici puteti intalni fata de vis a vis, cuplul acela care locuieste la 100 de metri de tine/ de voi, aici se poate intampla totul! Aici de cele mai multe ori realitatea depaseste imaginatia.


Descriere Club Swingers Eros Park:

Aveti la dispozitie 7 camere pentru “jocurile voastre”, de la camera pentru cupluri , pana la dark room (camera intunecata) unde se poate intampla orice intr-un maxim de anonimat, precum si o camera de masaj unde doamnele si numai ele pot beneficia in fiecare sambata seara de masaj de relaxare.
Clubul nostru este amenajat sub forma unui park de aceea se intituleaza si Eros Park, dorind sa implineasca fanteziile tuturor celor care vor sa nuanteze cu putina culoare serile lor.

Le punem la dispozitie clientilor nostri camera cuplurilor, care este o camera mare unde isi pot satisface propriile fantezii, camera are ca intrare o gradena pentru a lasa si pe ceilati sa observe in liniste jocul.
Dark room (camera intunecata) este locul ideal pentru cei care sunt la inceput sau care sunt timizi.
Celelate camere sunt amenajate confortabil si cu mult bun gust.
Sala cinema este un loc amenajat pentru cei care vor sa priveasca filme pentru adulti.
Mini discoteca este inima care bate in acest local reusind astfel sa imbinam toate momentele de buna dispozitie si relaxare pe care clubul nostru incearca sa vi le ofere.
Pentru cupluri dar si pentru cei singuri frecventarea clubului swing Eros Park este doar un “joc”, este locul unde pot socializa intr-o maniera educata, iar la final, cand “jocul” se termina, fiecare se intoarce la propria realitate.

Noi senzatii:

Lucrul cel mai important este ca persoanele din cuplurile care frecventeaza Eros Park, devin din ce in ce mai atrase, mai dornice unul de celalalt, iar aspectul inselaciunii nu exista, putand sa-si puna in practica placerile si fanteziile, totul devenind o complicitate.
Pentru doamne clubul nostru este locul ideal unde se pot simti atragatoare si sexy, unde isi pot da frau liber imaginatiei, si unde isi pot etala toalete dintre cele mai atractive si sexy.

Va sfatuim pe toti sa veniti macar odata pentru a cunoaste fantasticul Club Swingers Eros Park, chiar si de curiozitate, si va uram de pe acum distractie placuta!


iol-LOGO
sdc